שלום שלום!

Cygnum

New member
שלום שלום!

טוב, אז הנה... היי! קוראים לי אלכס ואני אלכוהו... לא.. שיט... הפורום הלא נכון. אהה... כן. היי קוראים לי אלכס ואני חדש בפורום הזה... נתחיל במספר עובדות שלא ידעתם עלי: 1. אני בן 20. 2. נולדתי במזל אריה. 3. אני גר בירושלים 4. עליתי לארץ בגיל 6. לפני 14 שנים... 5. מצאתי את הפורום הזה תודות לאקסית היקרה שלי - ויקי (שחורדינית בלונדינית) ולא... העובדה שאני כותב כאן לא קשורה אליה. 6. אני יודע שויקי כתבה כאן על מערכת היחסים שהייתה לנו... אני מבקש לא להסיק מסקנות פזיזות לגבי בהסתמך על ההודעות שלה.... אני לא באמת בן אדם כזה נורא :) 7. אני חייל בחיל האוויר. עוד חודש פז"מהולדת שנתיים בצבא. 8. אין לי יותר עובדות מעניינות על החיים שלי, אבל אם אתם מוזמנים לשאול :)

AeroSlash

New member
עוד אלכס ../images/Emo127.gif

ברוך הבא אלכס, אני אלה בת 16 מח(ור)דרה..

arkasha

New member
שלום שכן וברוך הבא .

פשוט גם אני ירושלמי אז שיהיה לך בהצלחה.

AeroSlash

New member
ובהצלחה לי

עם הבמחן בפיזיקה שיש לי ביום שלישי ובמבחן בתנ"ך שיש לי ביום חמישי ובבוחן בלשון שיש לי ביום שישי.. בהצלחה גם עם הציון שאני הולכת לקבל במבחן בהיסטוריה שהיה לי אתמול. אמן.

ואמן ואמן ואמן...../images/Emo16.gif../images/Emo57.gif

דרך אגב גם לי יש בדיוק את אותם בחנים ומבחנים בשבוע הבא רק בימים שונים....

AeroSlash

New member
בצער רב וגועל טוטאלי..

אכן, לומדים לשון בכיתה י"א.. נפלאות החינוף הישראלי, לומדים ל(י)שון בכיתה י' כדי לעשות בגרות באותה השנה ולומדים את זה גם בי"א כדי לעשות על זה בגרות בי"ב, שזה פרי דמיונה ויצירת של אישה עם הגיון בריא וחוכמה מדהימה.. אז מה שהיא לא סיימה את הבגרויות שלה?? זה עדיין לא אומר שלימור לבנת טיפשה ושתוכניות הלימודים והשינויים היא עושה כל שני וחמישי בתוכניות שלה הם חסרי תכלית.. וזה שהיא לא סיימה בגרות לא אומר שהיא לא יכולה לשנות את חוקי הפיסיקה המקובלים בכל העולם מאז דורות ולהחליט על סמך עצמה שמהיום תאוצת הנפילה החופשית שווה ל-10 במקום 9.81... גדולה הלימור הזאת, פשוט אישה ראויה להערצה..

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחחח "אני מבקשת, המנון!"..

מוזר.. אנחנו סיימנו לשון בכיתה י'.. כנראה אתם כבר בתוכנית החדשה... וזאת באמת היא שאפשרה לחשב תרגילים עם g=10 ולא 9.8...?

Janem

New member
תגלית:

היו גם לפניה...שאפשרו... חוקי הפיזיקה השתנו בזכות כמה אנשים.

AeroSlash

New member
כן..

כן, אנחנו בתוכנית החדשה וכן הטיפשה הזאת החליטה על דעת עצמה שg מעכשיו שווה ל-10 במקום 9.81, בטח ניוטון התהפך בקברו..

AeroSlash

New member
נכון, צודק..

אבל זה חוק טבע שתאוצת הכובד היא 9.81.. אם ללכת לפי זה גם לי גם נוח יותר שהשמש לא תשקע בים אלא תזרח בים אז בואו נשנה את חוקי הטבע, ללימור זה לא בעיה.. ובכלל, מה זה משנה 9.81 או 10, יש את casio ידידינו היקר שעומד לצידינו בכל צרה אז מה זה משנה ללחוץ 10 או 9.81?

Cygnum

New member
אני מתחרפן מהמבנה של הפורום הזה

אני רגיל לפורום אחר שבנוי שונה.... אני כולי אוכל סרטים לא מצליח למצא איפה אני ואיפה ההודעות שלי ושל שאר האנשים.... :)

למעלה