שלום שלום

freak or pink

New member
שלום שלום

חזרתייי........המון זמן לא הייתי פה.... פשוט לא היה לי זמן למחשב! האמת גם לרקוד בקושי היה לי זמן..עזבתי את הלהקה שהייתי בה...הבנתי שזה לא מה שאני צריכה...זה לא היה רציני. עכשיו אני מחפשת מקום לרקוד בו...גם קלאסי גם מודרני וגם ג'אז... אז מה המקומות המומלצים לדעתכם בת"א (מרכז ת"א)??? אני יודעת שיש את ביכורי העתים, בת דור (שממש לא אהבתי-הייתי שם בקורס קיץ) וסטודיו B...מה דעתכם? והאם סטודיו B זה רציני? או סתם חפיף? (אני מדברת על המקום של הבצפר, לילדים....סטודיו B למבוגרים הוא רק מגיל 16) תודה מראששש.... להית'

Mr GK

New member
אני לא מכיר את בת-דור...

אבל שמעתי על ביכורי העיתים ועל בית-הספר למחול של סטודיו B רק דברים טובים, אז פשוט תנסי ותראי מה הכי מתאים לך, לא חושבת?

איך אתה לא מכיר את בת דור???

אחת מהלהקות היותר מפורסמות בארץ... יש שם מורה מצויין בשם אלכסנדר שמלמד בסדנאות וגם אותי כמורה קלאסי.

ש ו ר ט י

New member
יאא, אלכסנדר מורה מצוין

הוא לימד אצלנו פעם במשך חודש, וכל כך נהנתי. היה ממש כיף בשיעורים שלו... יש שם, בבת דור, גם מורה בשם אולה והיא המורה שלי לבלט קלאסי. היא פשוט מורה מדהימה!!!

Mr GK

New member
אני מכיר את הלהקה...

ואני מודע לכך שיש סניפים של בתי-ספר למחול הנושאים את שם הלהקה [אני מניח מכיוון שההנהלה ובטח גם חלק מהמורים משותפים] אבל אף פעם לא הייתי שם, ולכן אינו יכול לתת חוות דעת על המקום.

גלתו

New member
אממ אני יכולה להעיד רק לגבי

ביכורי העיתים. הייתי שם בקורס קיץ והמקום מקצועי לחלוטין. המורים ממש טובים, הבנות מקסימות, הכל מאוד מקצועי וברמה גבוהה. ובכלל, המקום מאוד גדול ומרווח, סטודיואים גדולים מאוד! ומעבר לזה, המקום נמצא במקום מאוד נוח מבחינת תחבורה ציבורית. מומלץ מאוד

גלתו

New member
אממ בקיץ של 2001 הייתי בקבוצה 1

ובקיץ של 2002 הייתי בקבוצה 3. מאז לא הייתי, תמיד התנגש עם כל מיני דברים... נקווה שאני אחזור השנה!

למעלה