שלום שלום

שלום שלום

היי לכולן :) קראתי...התרשמתי והחלטתי להצטרף... אז קודם כל רציתי להגיד שבג'אמפ יש עכשיו אחלה בגדים עונות ומתאים לי - ממש ממש איכזבו אותי... הם משקיעים כרגע רק בבגדי הריון ... והבגדים האחרים נראים כמו שקים אני גם מהבנות שאוהבות ללכת שרואים את הדברים שצריכים לראות הייתי שמחה לשמוע על חנויות באיזור הוד השרון כפר סבא רעננה והרצליה שיש שם בגדים ליום יום ושלא צריכים להיות מליונרים בשביל לקנות כמה בגדים. אז שיהיה לכן יום מקסים! עמית

madam pompadour

New member
...והמאדאם שואלת...../images/Emo9.gif

חיילת, אם את מצדיעה, איפה הכומתה לכל הרוחות
ד"א, מסכימה איתך באבחנותייך
ברוכה הבאה

...ולירי שואלת........../images/Emo9.gif

החולצה בתמונה היא מג'אמפ? היא מקסימה
וזה בדיוק הסגנון האהוב עליי.... מה מידות החולצות בג'אמפ? עד איזו מידה? תתחדשי ותהני

החולצה לא מגאמפ...

היא משנה שעברה נראה לי ממתאים לי (כשהיו להם בגדים יפים) אבל בגאמפ יש עד מידה 6 ויש שם בגדים מדהימים!! אולי קצת - יקרים למי שאוהבת חצאיות יש שם חצאית ורודה עם פרחים שהלוואי עלי שחצאיות היו יפות עלי <אני והבטן שלי> אבל שווה להכנס לשם..

sigalit33

New member
בקשר לג'אמפ

היי לירי, כבר כתבתי בפורום כמה פעמים שבג'אמפ יש כמה קולקציות ואחת מהן נקראת be plus, זו הקולקציה עם המידות היותר גדולות אבל גם בקולקציות האחרות שלהם מצאתי דברים יחסית גדולים. ולקיבוצניקית אומר שהחצאיות שם באמת נורא יפות ואפילו התפתתי וקניתי אחת - שחורה עם פרח בצד, מהממת, חבל על הזמן (ולא אכפת לי מהבטן שלי
), באמת שיש להם דברים יפים!

nizanm

New member
אפשר לקבל כתובת של החנות

מחפשת בנירות כתובות של חנויות במרכז לבגדים מXL ומעלה ושלא נראים כמו בגדי הריון. אתם כותבות על גאמפ אפשר לקבל את הכתובת תודה ותמשכנה לחייך

ryangirl

New member
אני גם קניתי משם חצאית...

שחורה מתקפלת עם מעיין חרק בצד:) מהממת:)

lee_1

New member
בגדים מקסימים? כן, בהחלט..מידות?

אני 48 בחולצה וחצאיות ו50 במכנסיים לא מצאתי שם כ-ל-ו-ם... חוץ מחולצה אחת...

silvey

New member
בג'אמפ התחלפו המעצבות, לא פלא ש...

הדברים שונים ומוצאים חן...

למעלה