שלום שלום!!!

גיל גיל

New member
שלום שלום!!!

נחשו מה? יש לי עבודה חדשה!!! אני איש מכירות של פלאפון, וזה בינתיים מה שאני עושה! עד שיבוא משהו יותר טוב... מה נשמע? בגלל הבלאגן שיש לי כרגע עד שאני אתאקלם קצת, שניתוש תעזור לי!!! נכון נפלא? אוהב אתכם!!! ממש!!! איזה כיף לעבוד שוב!!!

גיל גיל

New member
אז קצת על העבודה שלי...

נתחיל בזה שאני ממש נהנה מכל רגע!!! בלי לעשות פרסומת לחברה זו או אחרת, אני ממש נהנה למכור מוצר שאני יכול לעמוד מאחוריו במאה אחוז ולדעת שמי שקונה אותו יהיה מרוצה! המשמרות נוחות, השכר (עדיין) לא משהו אבל גם זה ישתנה תוך לא הרבה זמן, בקיצור? טוב לי!!! זוכרים איך הייתי בוכה על העבודה בבנק? בבנק עבדתי 4 שנים!!! היה טוב, אבל החודשיים האחרונים עם המנהלת ה... החדשה שלי היו פשוט סיוט, אז התפטרתי בתמיכת אשתי הנפלאה, יפעת! עכשיו אני שוב נהנה מכל רגע בעבודה, אני נהנה מהאנשים, נהנה מהאפשרות להיות יצירתי בלי שיתנו לי בראש על כל ניסיון של הגדלתו... כיף!!! מה איתכם? עכשיו אתם יודעים מה אני מרגיש בעבודה... קדימה! שוט!

../images/Emo50.gif

יייווווו........ איזה יופי....מצאת עבודה, ועוד משהו שאתה אוהב.... איזה כיף...... המון, המון בהצלחה,
אני....

rubber duck

New member
לגיל ולשני בהצלחה ../images/Emo13.gif

בתור מנהל זמני לשעבר אני יכול להגיד שממש כיף לנהל את הפורום להרגיש טוב
שהייתי משנה את שמו ללהרגיש כיף
חוצמזה בהצלחה בעבודה החדשה
ועל אחת כמה וכמ האם אתה נהנה ממנה
זה בכלל תענוגגגגגגגגגג
וחוצמזה ד"ש ליפעת
באהבה
שרון

rubber duck

New member
לגיל ולשני בהצלחה ../images/Emo13.gif

בתור מנהל זמני לשעבר אני יכול להגיד שממש כיף לנהל את הפורום להרגיש טוב
שהייתי משנה את שמו ללהרגיש כיף
חוצמזה בהצלחה בעבודה החדשה
ועל אחת כמה וכמ האם אתה נהנה ממנה
זה בכלל תענוגגגגגגגגגג
וחוצמזה ד"ש ליפעת
באהבה
שרון

אריL

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

על העבודה החדשה אבל חשוב יותר מזל טוב על השימחה. אני חדשה בפורום ומאוד מזדהה עם ההחלטה לעבוד בכייף. גם אני עזבתי מישרה לאחר 8 שנים כדי ללמוד ולעבוד במה שקרוב לליבי ומספק יותר. אני עוסקת כעת בתרפיה באמנות, עם מבוגרים וילדים. זה מעט על עצמי בהקשר לבחירה.

שבילים

New member
איזה כיףףףףף

שמצאת עבודה חדשה ושיש לך חוש וטעם טובים בבחירת עוזרים. :) בהצלחה!

soulbird

New member
היי בהצלחה בעבודה החדשה

ג\לי יש מחר ראיון עבודה ויש מי לאק
(אני אכתוב לך תפוז חפוז לקראת סוף השבוע בקשר למשהו)

רק רציתי לציין שאני בדרך

לשיעור חזרה לקראת מבחן מחר, שגילגיל- אתה בהחלט משעשע והיה מאוד נחמד לגלות את שמי שם >טוב שלא סיפרתי לך שאני סובלת ממעט סחרחורות כשאני בגובה מסויים> ובהצלחה ענקית בעבודה. תהנה! כמו שצריך. שני

שניתוש ברכותיי!

יו, איזה מוזר ואיזה כיף לראות אותך כחולה. נו, אז איך ההרגשה במעמדך החדש? ואל תסתחררי מהגבהים, פשוט תהני מהם. את לא יודעת איזה כיף זה לעמוד במקום גבוה ולהרגיש בעננים. אולי זאת הסיבה שדווקא עכשיו שיפצתי קצת את הניק שלי. ואולי זה בלי קשר לכלום. סתם אני בקטע של שינויים אז אם כבר אז כבר והניק החדש שלי הוא פשוט האסוציאציה שעלתה לי מהניק הקודם אז זה מה שיצא. :) עכשיו בטח כבר זיהית. זאת אני, שאוהבת אותך מאוד ומחבקת אותך בלי אייקון.

deep ocean

New member
בהצלחה גילגיל ../images/Emo20.gif

איזה נהדר שמצאת עבודה חדשה שאתה נהנה ממנה!!!! איך זה קרה? קודם כל התפטרת, ואז חיפשת עבודה חדשה? חיפשת במקביל לעבודתך ואז התפטרת? בא לך לספר איך עשית זאת? אני ממש שמחה בשבילך זה משנה את כל היום יום!

למעלה