שלום שלום!!!

C o s m i C

New member
שלום שלום!!!

היי מה קורה? אני חדשה כאן! :) קוראים לי אלונה ואני בת 16 מהרצליה.. :) האמת שהגעתי לפורום הזה מפורום גיא פינס כי ראיתי מישהו שם כותב על קלי קלארקסון וראיתי שכתוב גם בפורום הזה איפהשהו על קלי. כמו שהבנתם בטח אני חוללללללללללה מתה על קלי וגם על ג'סטין גואריני שלא הגיע לישראל עדיין, אבל בטח נשמע עליו בישראל שנה הבאה. יש כאל מעריצים של קלי או ג'סטין? אשמח לדבר איתכם, ובכלל עם כולם- אני מתה על מוזיקה ועולם הבידור. יהיה כיף. :)

את קלי אני אוהב

ג'אסטין סתם מעצבן ולא נראה לי שהוא יצליח שנה הבאה כי הוא הוציא דיסק ונכשל מאוד מאוד וחברת התקליטים שלו זרקה אותו

Juliann

New member
אני מעריצה של קליי וקלי

כבר נפגשנו בפורום גיא פינס, ברוכים הבאים

C o s m i C

New member
מאיפה...

אתה מכיר את ג'סטין? הוא ממש לא מעצבן!! הוא כזה חמוד! אני חברה מאוד טובה של חברים שלו וקיצר, ואמרו לי שיש לו הרבה דברים מתוכננים ל2004 וכנראה שהוא יצליח. ישנן שמועות גם שבני מדינה (המנהל לשעבר של ג'ניפר לופז, הוא ד"א ידוע בכשרון שיש לו לעורר את הקריירות של אנשים, ויש לו קשרים טובים עם אנשים חשובים מאוד ב"biz".) הוא המנהל החדש של ג'סטין. אני לא יודעת אם זה אמין, אבל זה מה ששמעתיץ

dor307

New member
בדיוק רציתי להגיד לך את זה!!

כל הכבוד ליבי!!!

C o s m i C

New member
WOOHOO!!!

Kelly is the best, she rocks, she is so funny, so sweet. I love her so much it's not even funny. Too bad she's not coming to Israel anytime soon, although I know her mom wants to. סורי על האנגלית. רציתי לכתוב רק שורה אבל נסחפתי קצת..חוצמזה יותר קל לי באנגלית כי אני קנדית. אהההההההההההההההה קלייייייייייי!!!!!!!!!!!!1

C o s m i C

New member
איזה יופי שיש לה מעריצים בארץ!!!

סוף סוף!! יש לי 98% מכל הראיונות שלה בטלוויזיה, קטעי סאונד של ראיונות ברדיו, הופעות בטלוויזיה וכה'..הרוב באיכות גבוהה.. גם יש לי כמה מאמריקן איידול במחשב, אבל את כל הפרקים השלמים (כמעט) יש לי בקלטות. אם מישהו מעוניין שני אשלח לו משהו, אז בשמחה. :) i'm all for spreading the kelly love. אם למישהו יש שאלה אז גם אני אנסה לענות..אהבתי אותה ועקבתי אחרי ההתפתחות שלה מתחילת דרכה באמריקן איידול, ככה שאני אוכל לענות על הרבה שאלות אם יש לכם. :) ד"א...מאיפה אתם מכירים אותה?

Shai B

New member
אוקיי, אז ככה:

אני היכרתי את קלי מאז שהיא השתתפה ב"אמריקן איידול", אך לא ממש התייחחסתי אליה או אל התוכנית עצמה. אחרי הגמר הגדול, שבו כאמור קלי ניצחה, השמיעו באיזושהי תוכנית בטלוויזיה את הסינגל הראשון שלה - "A Moment Like This". מאז, פשוט התאהבתי בקול שלה! קולה המדהים ממש הזכיר לי את האיכות הווקאלית של גדולת הדיוות בעולם - מאריה קארי. בקיצור, מאז התחלתי לעקוב אחרי הקריירה של קלי בדריכות וכמובן שבמשך הזמן התאהבתי גם באישיותה המקסימה של האלילה האמריקאית, ולא רק בקולה האדיר. היא פשוט כל כך צנועה ולא מתנשאת, וההצלחה לא עלתה לה לראש. כמובן שרכשתי את אלבום הבכורה שלה - "Thankful", וממש לא התאכזבתי. האלבום פשוט מצוין ומלא בשירים איכותיים ויפים! פשוט זמרת וכישרון אדיר! היום היא כבר די מוכרת ברוב המדינות באירופה. "Miss Independent", היה להיט די גדול כמעט בכל מדינה שבא הוא יצא. הוא הגיע אל המקום ה-3 באוסטרליה ואל המקום ה-6 בבריטניה, מה שמראה שקלי היא כבר אלילה עולמית! כולי תקווה ששנה הבאה תהיה שנה מצוינת לקלי, עם אלבום חדש, סיבוב הופעות בארה"ב ואולי גם זכיה בטקס פרסי ה"גראמי" היוקרתי, בו היא מועמדת לפרס די נחשב.

C o s m i C

New member
אתה לא יודע...

כמה זה משמח אותי לשמוע את זה!!! חבל שהיא לא ממש מפורסמת כאן, כי אם היו שומעים עליה יותר אני כמעט בטוחה שהיא הייתה באה לכאן כחלק מסיבוב ההופעות. אתה היית נוסע לאנשהו (כמו בריטניה, למשל) להופעה שלה? אני הייתי אבל זה בזמן בית ספר ואין לי עם מי לסוע. אולי. נראה. אני ממש מקווה שאני אוכל. חוץ מזה, יש לי שאלה, אתה הולך לפורומים שלה? ולאיזה אתרים אתה נכנס? יש לי כמה ממש ממש טובים להמליץ לך.. :)

Juliann

New member
על סיבוב ההופעות....

זה רשמי. מסוף פבואר קליי אייקן וקלי קלארקסון בסיבוב הופעות ברחבי ארה"ב!!! שאלה, איך השגת את הפרקים מהאנטרנט? ואיך השגת את הפרקים בקלטות???

C o s m i C

New member
אממ..

אין לי פרקים שלמים מהאינטרנט, רק הופעות מסוימות שרציתי. קודם כל לקלי יש מעריצים הכי טובים בעולם והם מעלים לאינטרנט הכל. הרוב מהאתרים www.krze.com וwww.ultimatekc.com חות מאלו יש אתר מעולה שקוראים לו neurox או משהו כזה והם מעלים כל מה שקשור לאמריקן איידול באיכות ממש ממש גבוהה, שזה תענג לראות את זה. אני אחפש את הכתובת ואביא. את הפרקים יש לי בקלטת כי הייתי אצל אמא בקנדה כשהראשון התחיל וראיתי שבועיים מהtop 10 ואהבתי את התוכנית אז אמא שלי הקליטה לי ושלחה לי לארץ. יש לי גם חלקים של AI2 בDVD שחברים שלי מאמריקה שלחו לי. יש לי את הwildcards-שם קליי נבחר, ועוד כמה..אני לא זוכרת בדיוק. כן, זה סופי. אני שמחה ועצובה. שמחה כי קלי עושה סיבוב הופעות אבל עצובה כי המעריצים לא מסתדרים והרבה שאוהבים את קליי לא אוהבים את קלי וההפך. גם המעריצים של שניהם הם מעריצים ממש טובים ותהיה מלחמה להשיג כרטיסים. שמעתי ממקור שאם הכל הולך כמתוכנן היא תבוא לארץ ב2005..ממש לא בטוח אבל יש סיכוי גדול, כמו ששמעתי מהמקור. ד"א יש פורום מממממממממממש טוב של קלי: http://groups.msn.com/kellyclarksonexpress ממש שווה להצטרף. אפ אתם הולכים ומחליטים לכתוב שם אז תגידו שאתם אחד מהמעריצים של קלי מישראל שcosmic מצאה.זה ישמח אותם. :) זה משמח אותי שמצאתי עוד כאלה!!! :)

Juliann

New member
את nerurox אני מכירה!

הורדתי משם את כל ההופעות של קליי וחלק של קלי. גם המעריצים של קליי מורידים כל מה שקשור אליו לאנטרנט אבל רציתי למצוא פרקים שלמים... אני מניחה שאולי יש בתוכניות לשיתוף קבצים... אילו פרקים יש לך מ AI2?????? בקשר למעריצים, את מספרת לי... אני אגיד לך את האמת. המעריצים של קליי לא שונאים את המעריצים של קלי ובטח ובטח לא שונאים את קלי, ואם מישהו אמר לך שכן הוא משקר. רוב המעריצים של קליי די אוהבים את קלי אבל יש להם בעיה עם המעריצים שלה שמשום מה שונאים את קליי בלי פרופורציות. הם אולי חושבים שקליי גונב לה את התהילה או לא יודעת מה אבל אני הייתי בכמה פורומים של קלי והייתי בהלם לגמרי מהשנאה שלהם לקליי, סתם בלי שום סיבה. לגבי כרטיסים, יהיה בלאגןןןןן אבל אם הם ימכרו טוב כמו שאני חושבת שהם ימכרו אז בטח יוסיפו הופעות וככה כולם יהיו מרוצים
הלוואי שהיא תבוא לארץ אבל קצת קשה לי להאמין, היא צריכה להוציא פה עוד כמה סינגלים כדי להיות ממש מוכרת. אם זה נכון, סבבה אני הראשונה שהולכת לקנות כרטיסים

my josh

New member
רוני?? פורום?? מה עובר על אנשים?

מה אתם תופשים מבלונג=דינית אחת שששרה כמו ציפור גוססת..?? וחח ממוסחרת מפגרת שכל הילדים בני 11 רודפים אחרייה ומנסים לחקות אותה אממ**בריטני** אממ?????? אחח המצב של אנשים קשה! פתחו לה פורום..????????????????????????? בעע אני עדיין לא מאמינה..

למעלה