שלום שלום

שלום שלום

שלום לכם, אני גם פה מהאיזור והאמת סתם משעמם לי והמחשב שלי סוף סוף עובד כראוי אז החלטתי לראות מה קורה פה בפורום חיפה..... מה חדש? מה נשמע???

MAX D

New member
ברוכה הבה ../images/Emo140.gif

מה חדש? לא הרבה... ספרי לנו קצת על עצמך שנכיר אותך...

סוף סוף מישהו מגיב ../images/Emo3.gif

סתם, היה לי פשוט נורא משעמם אתמול.... אני בת 18 בקרוב מאוד (בסופש) אני תושבת חיפה מאז ומעולם, ואני מתה על העיר הזו. אני מחכה לגיוס שלי בקוצר רוח ואני ממש אוהבת את המדינהש לנו על כל הצרות שבה!!!!!!!! זה תקציר עלי...

MAX D

New member
קצר וקולע-

אז דבר ראשון שיהיה לך מזל טוב, ובקשר לצבא- לאיפה את רוצה להגיע? יש לך שאיפות גבוהות?

שאיפות יש גדולות

האמת שאני כבר מאותרת להדרכת מורן. זה כבר משהו שווה אבל אני כל הזמן בהתלבטות בין לעשות את זה לבין ללכת לקרבי. ואם קרבי אז רק תותחנים...

Y.G.J

New member
היי... עכשיו שמתי לב...

מדריכת מורן - את תהיי באיזור מצפה רמון והמפקד בית ספר שם זה בן דודה שלי

וואלה????

אז תזרוק איזה מילה טובה או שתיים : ) חח. איזה מגניב.. כל הזמן אני מכירה עוד ועוד אנשים שקשורים נראה לי שעד שאני אתגייס אני אכיר את כל היחידה

Y.G.J

New member
לזרוק מילה?

זרקתי... חחחחחחחח ת'אמת לדאוג לעצמי מבחינה צבאית אני לא הכי מצליח אולי עוד מעט אני אצליח אבל לכל האחרים כן יש פה בפורום אחת בכינוי בל בל שגרמתי לשינוי שיבוץ שלה

איש טוב אתה....

זה יפה שאתה עוזר באמת לאנשים... תראה, אם גורלך נחרץ אבל אתה יכול לעזור לאחרים אז למה לא?! לאן אתה אמור להתגייס? מתי?

Y.G.J

New member
אני בצבא כבר שנה...

התחלתי כקרבי על אף אי הרצון שלי ופשוט כשיכולתי לצאת יצאתי עכשיו אני לא עושה כלום ועדיין מנסה לנצל קשרים וכו' כדי לעבור מקום אולי שבוע הבא יהיה משהו וכן אני אוהב לעזור לאנשים אני שייך למז"י ועזרתי לענבל מהפורום הזה והיא בכלל בחיל האויר, כשמכירים אנשים אז הכל אפשרי אבל אנשים שאני מכיר לעצמי לא יכולים לעזור
מבאס אבל חיים עוד שנתיים ויום ואני משתחרר (זה בלי קיצור שבטח יהיה לי כי אני ממש חייל טוב (המפקדים שלי מתים עלי!)

בואנה אחי

איזה סיפור מרגש... שיעברו לך השנתיים האלו בכייף ידיד שלי התגייס לפני שנה לגבעתי לקרבי וראה שה לא בשבילו ועזב. היום הוא מפקד בקורס מכים והוא מרוצה. אולי יש עוד עתיד??

MAX D

New member
../images/Emo45.gif מורן זה אחלה-

שיהיה לך המון המון בהצלחה

Y.G.J

New member
שלום שלום

מזל טוב קצת מוקדם אבל בכל זאת וחוץ מזה בהצלחה בצבא המתקרב...

למעלה