שלום, שלום..

נופשת

New member
שלום, שלום..

בתור אמא בהתקף יאשת מוחלט ממערכת החינוך, כולה חודשיים לאחר תחילת השנה, הייתי מעוניינת לשמוע ממשתתפי הפורום שיש להם ילדים גדולים יותר, על חוויות בחינוך הביתי. ילדי בגילאי 11-5 ( סה'כ 4) , ואני מאוד רוצה אם אפשר לשמוע חוויות אישיות ממישהו שיש לו בחינוך הביתי יותר מילד אחד, בגילאים הללו. רקע עלי : יש לי תעודת הוראה בארון, ואני מטפלת ומלמדת הילינג ורוחניות, עם התמחות בילדי האינדיגו והקריסטל. כמובן שמכאן נובע חלק גדול מהתיסכול העמוק שלי מהמערכת בבתי הספר. אשמח לשמוע חוויות, עצות, הארות והערות בשמחות

ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

לנאוה יש ילד גדול בחינוך ביתי וגם ליונת (אם היא מציצה כאן לפעמים
)אז יהיה נחמד אם נאוה תיקח את ענין המענה כאן. אבל אם אני יכולה לפתח את ענין הייאוש שלך ולהתענין ב"ילדי האינדיגו והקריסטל" והקשר שזה יצר אצלך. מסקרן אותי אם זה דומה לייאוש שכולנו חווינו ורוצים למנוע מילדנו... וכמובן שאשמח אם תישאר, תספרי ותעדכני!!

נופשת

New member
שלום שלום

יש לי שני ילדי אינדיגו בבית ושני ילדי קריסטל, חומר על מה זה ילדי אינדיגו וקריסטל, אני יכולה לשלוח לך במייל, באם את רוצה( או לפחות קצת חומר, כי יש המון) עקרונית, לדעתי מערכת החינוך לא ערוכה לילדי, וילדי לא ערוכים למערכת הזו.. עם כל ניסיונותי לכונן איזה שינוי בבית הספר בכלל ובכל כיתה בפרט, זה לא ממש קורה. התיסכול גדול מאוד כמובן, שלי ושל הילדים. לי אישית כואב הלב לראות ילדים כה חכמים וסקרנים , לומדים לדעת שהם לא מספיק טובים כל הזמן, ונאלצים להתמודד עם קשיים מיותרים מבחינתם. אני לא חושבת שבשביל ללמוד צריך לסבול ו75 אחוז מילדי סובלים במערכת החינוך. זה על רגל אחת.. נכון לעכשיו אני עוד לא מבינה מה החוקים במדינה, מה אני צריכה לברר, עם מי אני צריכה לדבר, ואיך זה מתנהל החינוך הביתי. כל מידע יתקבל בברכה ושמחה. בשמחות

למעלה