שלום שלום!!

שלום שלום!!

אם לא זיהיתם-אני סימסית! הסתכלתי על הפורום וכו',והחלטתי(עקב סיבות שאני לא אציין בפורום)לחזור! כמובן שלא אהיה כל היום בפורום כמו פעם כי אני פעילה בפורומים אחרים גם וגם יש לי קצת יותר לחץ משנה שעברה,אז יש לי עדכונים אולי אתם כבר יודעים אבל-סימס כשפים יוצא ב-28 באוקטובר באמריקה,קניתי היום את סימס און ליין,באנגלית,(יותר טוב מעברית...והרבה)ופרטים תמצאו באתר הבית של הסימס,עוד דבר שאולי אתם יודעים כבר,ea ומקסיס התחייבו ואף "חתמו" על כך שלא יוציאו עוד סימס בחבילות הרחבה,הסימס הבא שיצא זה בסטין אאוט,ועוד מעט יגיע גם סימס דאבל דה לוקס,הוא בתמונה,אין לי מושג מה הוא כולל כי אין לי זמן לקרוא כרגע...אני איזה כמה חודשים לא שיחקתי בסימס עקב חוסר זמן,אבל כשיצא הסימס החדש בזמני הפנוי אחרוש אותו,והתוכניות שלי הם-שהאשה(אני ממשיכה עם משפחתי המקסימה מסימס סופר סטאר)האשה תמשיך ליהיות פיימוסית(מפורסמת)והבעל יהיה קוסם,והילדות(2-אמיתית ומאומצת)יהיו קוסמות,איך זה נשמע לכם? כמובן מעבר לזה אתם כולכם מוזמנים להכנס לבלוג שלי(בכרטיס האישי)ולהתעדכן,במצבי בחיי ובסימס כמובן!המשחק הקדוש! אבל תגידו בכנות,זה לא קצת מעצבן שמוציאים 20 סימסים כל אחד בדיסק אחר באיזה 200 ש"ח,במקום לחבר נגיד-3 סימסים ב-200 ש"ח??? באמריקה זה עולה כולה 30 דולר!או 20! טוף,אז בה ביי ולילה טוב לכם,מחר יום חדש ואני אהיה בפורום!!

shirush3

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

כן זה מעצבן עוד במיוחד שאחרי זה זה לא עובד טוב או שזה נהרס

מוליפופ

New member
ברוכה השבה!! ../images/Emo24.gif4u|../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif|

כן זה באמת מוגזם ואת צודקת ... מקווה שתהני מהפורום כמו פעם והרבה הרבה דברים קרו כולם התחילו לכתוב סיפורים - סדרות על סימס עזבי מסובך מקווה שעזרתי

Sweet Angel12

New member
וולקם באק!!!! ../images/Emo25.gif ../images/Emo140.gif

(נו באמת אין לי כוח באנגלית...
) בהצלחה עם הדגים....

תודה חברים!!

אז מה חדש בחדשות הסימס שלנו? יודעים על 2 סימסים חדשים,סימס כשפים ודאבל דה לוקס אדישן, סימס כשפים כולנו מכירים וכולנו יודעים מה יהיה איתו מתי הוא יוצא מה יש בו ומה הדרישות מערכת וכו'(ואם מישהו לא מכיר שיכתוב ואני אשמח לענות לשאלותיו) וסימס דאבל דה לוקס אדישן(ראו תמונה למעלה בהודעה הראשונה שלי)שכרגע אני עוד לא קראתי מה הוא יכלול,בכל מקרה,כשיהיה לי זמן אני אכתוב לכם הכל כאן! אז ממכם-מה חדש?מה קורה עם הפורום?מי החדשים?

למעלה