שלום שלום

pinoki

New member
שלום שלום

אם מישהו יוכל לעזור ליייי שמעתי שיש היום הופעות .... של בני נוער, עם להקות רוק קיצור אני צריכה כמה פרטים
איפה זה מגרש אבי רן בדיוק
ליד איזה מקום ציבורי, אני פשוט לא מהאיזור. איזה רחוב זה, ואם אפשר מפה.
איזה תחנת רכבת הכי קרובה לאיזור שמה

בל בל

New member
טוב אז ככה

למרות שכבר עברנו על זה מלא פה בזמן האחרון אני אענה בכל זאת לגבי ההופעות צרפתי לך את הפרסומת שבה כתובים רוב הפרטים. מגרשי אבי רן נמצאים מאוחרי מרכז הקונגרסים כלומר בהשתלבות של דרך משה פלימן עם שד' ההגנה זה נמצא גם ליד קניון חיפה. אני אנסה לסרוק לך מפה אבל אני בספק אם אני אצליח לסרוק כי הסורק עושה בעיות. תחנת רכבת קרובה היא התחנה שנמצאת ליד הים כלומר תחנת חוף הכרמל. משם אתה יכול ללכת ברגל/ לסוע באוטובוס/ לקחת מונית..... בקיצור יש לך את כל צורות התחבורה להגיע. טוב אני חושבת שעניתי על הכל אם לא אז תשאל שוב ואני אענה. ובכל אופן תהנה!

rolling9stony

New member
../images/Emo51.gif גם חיפשתי, ומה עם חוף דדו??

גם אני חיפשתי מידע על זה, ומאוד הועיל לי מה שקראתי פה. ושמעתי שיש היום משהו גם בחוף דדו- ערב סבנטיז משהו, אתם יודעים פרטים על זה???

orend123

New member
היום בחוף דדו הדג נחש

בערך ב8-9 כנראה... חפשו אותי על האמבולנס...

gilme

New member
כרמל >> קונגרסים -- מונית/אוטובוס

אנשים אני נהרייני ואולי אני נוסע ברכבת עד התחנה שעל הכרמל.. יש מהתחנה אוטובוס או מוניות שירות שמגיעים למרכז הקונגרסים, אל עיר הנוער ?

בל בל

New member
כן יש את שניהם

לגבי אוטובוסים אני לא זוכרת בדיוק את המספר אבל אני משערת ש99 ו44 ועוד כמה (לא יהיה לך בעיה למצוא) תהנה

gilme

New member
תודה רבה רבה

סבבה... אני אהיה שם!! אגב... מישהו יודע מה הסדר של ההופעות..?

GS2003

New member
כנס לפה....

תקשיב, אם אתה מגיע לתחנת רכבת "חוף כרמל" אתה במצב טוב. אתה לא צריך מונית או אוטובוס. מרכז הקונגרסים זה בערך 5 דקות הליכה משם. אתה תראה. אל תטרח בכלל לחכות לאוטובוס כי זה כולה תחנה אחת משם !

MAX D

New member
לאאאאאאאא...

15 דקות הליכה- יש את הכביש באמצע, זה לפחות 7 דקות לעבור אותו (כולל המתנה לירוק)

בל בל

New member
אם מישהו רוצה כרטיס אז יש לי

אחד מי שרוצה שיבוא אלי לקחת כי אין לי כוח לצאת מהבית

GS2003

New member
עדכון !

פתאום המשיכה מכירת הכרטיסים ! אל תשאלו אותי למה אבל חבר מתקשר ומספר לי שמוכרים כרטיסים. לא מבין את הקטע שלהם. מה זה ? יש או אין ? בלבל, מאיפה השגת כרטיס ? היו הזמנות מראש ?

בל בל

New member
קניתי בגרבר עוד בתחילת השבוע

כי חשבתי שאני אלך אבל כנראה שלא ממש חשבתי טוב כי אני לא יכולה ללכת היום. אז אין לי מה לעשות עם הכרטיס ככה שאם אתה רוצה אתה יכול לקבל אותו.

orend123

New member
שילמתם?

שילמתם? בעסה לכם... אני איבוחתי עם מד"א אירוע בחוף... כן בסוף לא היו הדג נחש, התבלבלו אצלינו עם הבמה בטירה... היה נחמד... היה אוהל וי.אי.פי ענק עם מלא אוכל שנכנסנו, אחר כך בסביבות אחד כשנגמר האירוע התחלנו לחזור ועברנו בעיר הנוער לאיזו שעה ואז פינינו איזה פצוע... ואני עוד לא מאמין... אתם שילמתם על להיכנס? לא היו כרטיסים כל כך מוקדם??

למעלה