שלום שלום

שלום שלום

אז אני לא המעריץ היחיד של רייסטלין. לא רק שהתחלתי לחשוב שאני היחיד, גם מישהו שכן הכיר אותו התחיל לתקוף אותי שאני מעריץ אותו, ולומר שהוא שמוק, שהוא עזב ככה את אחיו למות על הסירה. למה אני בכלל מתייחס לאנשים הפשוטים האלה. נראה נחמד פה. אגב, אני גם מאד אוהב את טיריון לאניסטאר.

SaberTooth

New member
ברוך הבא... ../images/Emo24.gif

גם אני מעריץ את רייסטלין... בערך...

GingerBread Man

New member
קל להעריץ אותו אבל קל גם לשנוא אותו

אני אט אט מצטרף לצד של השונאים.

תראה, אני אצטט בערך מהזיכרון שלי

(אולי זה ספוילר מ"כבשן הנשמה", לא יודע) מה שאומר שהציטוט הזה יהיה שווה לערך הזיכרון שלי, שזה לא הרבה, והמניות ממשיכות לצנוח. בכל מקרה, "הוא ראה שד לבן חשוף, הוא ראה יד מלטפת את השד הזה, הוא ראה גב שרירי קמור של גבר..." מתוך כבשן הנשמה. החיוך הסרקסטי, ראיית השחורות (עיני שעון החול), גאונות, שליטה של השכל על הרגש (אהמ, קריסניה), הסבל, הנחישות, העוצמה. בדיוק אני, חוץ מכמה. אגב, גם אותי קל לשנוא, למרות שאני לא חושב שקל להעריץ
.

Tpk

New member
קל להתחבר

אל רייסטלין מכולם הוא אולי הכי אנושי אצורך שלו להוכיח את עצמו ולהיות עצמאי וחזק

נצל"ש

הייתם מאמינים איזה ספריה מטומטמת יש לנו??? הביאו את כל סדרת שאוש"ק נקרא- כן, הביאו את הכל חוץ מחצי מהספר השני! ולא רק זה, הם הביאו את החלק השני של עימות המלכים...כאילו כתוב שם בגדול "ספר שני"\ תהיתם מתישהו מהו הספר הראשון?! מטומטמים...ועכשיו יקח עוד חודש לפחות עד שיגיע החלק הראשון של עימות הלכים ועד אז אני מושבת(למרות שיש לי את שלושת הספרים על המחשב, אבל אל תגלו לאף אחד...)
.

nedisrael

New member
שלח לי! ../images/Emo13.gif

אם היית גר קרוב אליי, הייתי יכול להלוות לך את הספרים..

שלח לי את האימייל שלך במסר...

ואני חושב שאני פשוט אקנה את הספרים באנגלית וזהו, ככה גם יהיו פחות בעיות עם ההמשכים שיצאו בקרוב(בתקווה
).

Full Of Holes

New member
אני חיפשתי ת'ספרים האלה בחנויות..

ותמיד יש רק ת'שני ות'שלישי..אין אף פעם ת'ראשון..

גלי קלו

New member
שלום לך נשר...

גם אני מתה על ריסטלין והשימדון... ויש לציין שגם ה'לביא' ג'יים נמנה על חביביי...

צו צאנג

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif

תהנה בפורום
(למה באתי לכתוב את זה בתור אייקון*-*
) תנחשו למי אין יותר שעה שביעית
איזנה יופי!!
אין לי שעה שביעית, אין לי שעה שביעית!
*להרגע* *לנשום עמוק* *לא לשלוח את ההודעה* אופס... מאוחר מידי

Takisis

New member
ברוך הבא ו...

בקשר לרייסטלין: לא, אתה לא המעריץ היחיד שלו.

למעלה