שלום שלום...

S h i R l e y

New member
שלום שלום...

יש לי רק שתי שאלות קטנטנות... אני ניגשת לפסיכומטרי ב1.10 ועושה גם קורס של קידום, אבל זה לא רלוונטי כל כך, והשאלה שלי היא... איך לעזאזל ללמוד את כל המילים האלה? יש שם מילים שלא ידעתי עם קיומן אפילו..!!! אז איך לעשות את זה? הכרטיסיות זה נחמד אבל משום מה אני לא מרגישה ששום דבר נקלט לי בראש וזה מרגיז... עוד משהו, אני מניחה שאם יש פה כמה שסיימו י"א (כמוני) אז חלקם עושים פסיכומטרי לצורכי עתודה... אז מה אתם חושבים על עתודה? (השאלה מופנית גם לא לכאלה שסיימו י"א אלא לכל אחד שרוצה לענות - אני בהתלבטות לגבי הנושא ואשמח לשמוע כמה שיותר דעות)

johny r

New member
פסיכומטרי ועתודה

מילים בפסיכומטרי - אני הקלטתי את עצמי ועוד חבר שלמד איתי ושמעתי את הדיסק הזה שוב ושוב. הוא ניסה גם תוך כדי שינה, מתוך גישה שהמוח קולט גם בזמן השינה. נו, מילא. לגבי עתודה - לבנים אני ממליץ. לבנות פחות. אתן מבזבזות פחות זמן על שירות צבאי, כך שהיתרון היחסי שלי עתודה במניעת אובדן הזמן זניח יותר. אם את סגורה למדי על כיוון קריירה זה דווקא רעיון טוב. בסך הכל אני ממליץ.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif בקשר לעתודה-

גם אני התלבטתי...ובסוף החלטתי שעדיף לי שלא... כנסי לפורום עתודה (159), תקראי שם קצת במאמרים, אולי זה יעזור לך...

TheNightMan

New member
אני בדיוק במצב שלך ../images/Emo70.gif תקראו את זה

אני גם לא מצליח ללמוד את המילים האלו מילים מוזרות מאיפה אני אמור לדעת מילה כמו "גינזך" (ארכיון) או אפסר (לא זוכר מה זה) זה ממש מוזר הקטע של המילים ולדעתי מיותר, מה זה בודק בכלל ? מישהוא יכול לענות לי למה המילים האלו משמשות ? לבדוק כמה מילים גרמות לבן אדם להשתגע ? בקשר לעתודה אם את יודעת מה את רוצה בחיים אז זה הדבר הכי שווה (לדעתי) ללמוד על חשבון הצבא, ולהשיג נסיון בצבא

למעלה