שלום שלום

שלום שלום

שמי הוא ורד אשכנזי והנני מורה, עקבתי אחרי כל הודעה שנשלחה בפורום זה בימים האחרונים וקשה לי להבין מדוע אתם כ"כ שונאים מורים?

mm130

New member
האם יש לך קשר לגברת אתי אשכנזי?

אנחנו לא שונאים מורים! להפך! כלומר... יש משהו מגעיל בזה שהם בחרו במקצוע שכופה על תלמידים ידע, ו...כן, לרובם אין בכלל חשק למקצוע... מממ... הם גם די מנצלים את הכח שלהם, ורובם הולכים בדיוק לפי הספר... טוב, אנחנו כן שונאים מורים.

LonLey GiRl

New member
אני שונאת מורים

המורים מתעללים בתלמידים וחושבים שיש להם יותר כח בגלל שהם הממונים עלינו!

../images/Emo110.gif../images/Emo9.gif שלום לגברת אשכנזי...

ראשית כל, שלום לך וברוכה הבאה.. שנית, ברצוני להבהיר לך, שלא כולם כאן שונאים מורים, אני למשל, לא שונאת מורים, להפך.. כשיודעים להסתדר איתם הכל הולך נהדר. אבל מצד שני, יש אנשים שפשוט לא נועדו להיות מורים. וזה לא קשור לזה שאנחנו שונאים אותם. זה פשוט לא זה, זה לא המקצוע שהביא להם מזל. לצערי, פגשתי במורה כזו בשנתיים האחרונות, ועם כל הכבוד שהנני רוכשת למורה זו, היא אינה מסוגלת לתפקד בתור מורה בתנאים נורמליים. על כן, אציג בפנייך כמה דוגמאות; מורה זו, היא מורה מבוגרת אשר נכנסה לה אל גיל המעבר. בעבר, הייתה היא מנהלת בית ספר, וכיום, היא רק מורה [וסגנית], ובצורות פסיכולוגיות כלשהן, היא סובלת מזה שירדה ברמה כביכול. [אף אחד לא באמת אוהב לרדת רמה]. בשנתיים הללו, היו לה הרבה בעיות אישיות [אמה נפטרה, שני בניה בצבא, באחד המקומות הכי מסוכנים שיש, הנכדה שלה עברתה תאונת דרכים וכן הלאה], אין היא יכלה לתפקד בתור מורה כשכל הבעיות הללו מציפות אותה, ואפשר להבין אותה. לעומת זאת, ישנן מורות, שפשוט תענוג להיות בשיעורים שלהן.. גם אם אלה השיעורים המעצבנים ביותר. וגם מורה כזו הייתה לי, הפכה את שיעורי לשון והיסטוריה לשיעורים כיפיים [ולא ידוע לי שתלמיד יחכה לשיעור לשון או היסטוריה
]. לכן, לפי דעתי, ה"שנאה" הזאת למורים נובעת לא רק מהתלמידים אלא גם מהמורים עצמם. חוץ מזה, לא נראה לי שילד יכול לשנוא בצורה כזו. זו לא שנאה. זה משהו שתמיד היה, ישנו ויהיה. או ש.. לך לא היו מורים שלא חיבבת?
מארי

mE and Me

New member
אנחנו שונאים יותר ת'בי"ס!.. ../images/Emo8.gif

אבל חוצמזה... אולי נוצר אצלך הרושם המוטעה שכל מורה שאנו רואים אנחנו ישר מחשיבים ל... ל... <טוב עדיף שאנסה לצנזר את עצמי מעט...
> רשע ושונא תלמידים וכו'. אבל זה לא נכון - אנחנו שונאים מורים ספציפיים, ואם מורה כלשהו עושה משהו שלא מוצא-חן בעינינו אנחנו מוציאים את הכעס בלהגיד לעצמנו 'טוב, להנמיך ציפיות, היא/הוא רק מורה'. אבל אנחנו, אני בכל-אופן, לא פוסלים ישר כל מורה שנקרה בדרכנו, אנחנו פשוט מתייחסים אליו בחשדנות (אבל לא בעויינות) מסויימת, ומנסים לוודא שהוא לא 'ידביק' לנו מלא ש.ב. ... את יכולה להיות בטוחה, שאף-אחד בפורום לא יתייחס אלייך בעויינות רק משום העובדה שאת מורה. ו-אוי שכחתי להגיד לך ברוכה הבאה לפורום!!! אז הנה אני אומר: 'ברוכה הבאה לפורום!!!' (יופי, מרוצים?) אגב, את מורה של בי"ס יסודי? חטיבה? תיכון?

קוסמה

New member
אני לא יכולה לדבר בשם כל השאר

אבל אני כלל לא שונאת את המורים, וזה לא בגלל שאת כאן ושואלת... עד עכשיו, מרבית המורים שלי היו בסדר גמור איתי, אבל יתכן שיש מורים שלא היו בסדר עם השאר, ולכן הם לא אוהבים אותם- ואם כך אז בצדק

חיפiשית

New member
שלום..:)

חח שאלה קשה שאלת... אמ..למה אנחנו שונאים מורים..........? תשמעי..קודם כל הם מורים..**מצטערת מראש** קודם כל רציתי להגיד שדווקא בתקופה הזאת לא הבענו את שנאתנו למורים, כי כמו שאת יודעת הזמן הזה הוא חופש..(הגדול!!) . וזהו הזמן שכבר ממזמן שכחנו את ה-מורים (מילה אסורה בחופש..) אז כך שאנחנו לא מתלוננים . אמ..אבל בסדר , עכשיו ברצינות.. אני אישית לא שונאת מורים , אני צפציפית שונאת מורים לא הוגנים, מתנשאים יותר מידי מעל התלמידים או שמתנהגים בכל התנהגות שנראת לא הוגנת או לא מקובלת בעיניי. חוץ מזה שבעיקרון הם מורים..הבני אדם שמלמדים אותנו 6 ימים במשך השבוע, שבכל אחד מהם אנו התלמידים
צריכים לקום מוקדם בשביל להעביר לפחות 5 שעות מפרכות בלימוד מקצועות שונים. <---לא נשמע הנאה גדולה נכון..?! אז על מישהו אנחנו צריכים להוציא את העצבים... וחוץ מזה שלפעמיים אנחנו שונאים את כל המורים רק בגלל שכמה מורים מתנכלים לנו... בסך הכל אנחנו לא שונאים כל כך את המורים

icודליה

New member
אז הנה כמה סיבות

א. היתה לי מורה 3 שנים רצוף שכל יום השפילה אותי ואמרה דברים כמו "אודליה את מטומטמת" או "את לא מבינה כלום!" והיה גם כזה לוח שקוראים פ"ש ורש"י, ואני לא רציתי לקרוא (זה לא היה חובה) אז כל יום היא היתה בודקה ויום אחד היא... היא כזה עוברת על השמות ואז צורחת "שימו לב!!!!!!!!!!!!!!" וכל הכיתה מקשיבה לה. "אודליה היא הילדה היחידה שלא קוראת פ"ש!!!!!" וכזה כולם צחקו עלי, וריכלו עלי, ואני ממש עמדתי לבכות, היא השפילה אותי כל יום, וכל יום בכיתי בגללה. היא עשתה לי אפליות וממש פגעה בי. היום אני אומנם יותר חזקה ממנה, ואני יכולה לירוק לה בפרצוף (התאפקתי, פשוט התאפקתי לא לעשות את זה במסיבת סיום!!) אני יכולה לשלוח אותה לעזאזל, אני לא סובלת אותה כי אין לה שום זכות להשפיל אותי!!! ועוד אחרי כל השפלה היא היתה מדברת על איך שאסור להלבין פני חברו ברבים. ב. את רואה כזה המורה אומרת יש 3 שאלות לשיעורי בית וכולם ממש שמחים.. ואז היא תוקעת 10 סעיפים להסתכל בספר הזה והזה פפפפפפ! ג. דרך הלימוד לדעתי היא נוקשה מידי וכמו שכבר אמרו פה כבר - הרוב הולכים לפי הספר. ד. אני גם רוצה לדעת למה אני צריכה לדעת את כל הזוויות של המשולש את הקוסינוסים את הנוסחאות - למה??? זה יעשה אותי אדם טוב יותר???? אז חלק מהתלמידים יפנו למקצוע שהמידע הזה חשוב ונחוץ. אבל יש כאלה שלא!!! אז כן - צריך את הרמת ידע של היסודי, בהחלט! כפל, חיבור, חילוק, חיסור ועוד! וגם, כאילו הבי"ס שלי פשוט ידע שהמקצוע היחיד, שבאמת כיף לי איתו ומעניין אותי (גיאוגרפיה!) כל הזמן לקחו את השיעורים

SilentB

New member
גם לי היתה מורה חרא

רצינו לינקום בא לשים חומר משלשל ביחד עם סמים בקפה שלה או לשים לה ויברטור בתיק ולהפעיל אותו מתי שהיא תיהי בחדר מורים חבל שלא עשינו כלום

שלום ../images/Emo103.gif

שאלה לי אליך.... כשאת היית בגילנו (גילאי החטיבה והתיכון) את אהבת מורים???

למעלה