שלום שלום!

שלום שלום!

ההורים שלי רוצים שאי אחליט לאיזה מסעדה/בית קפה נלך... חשבתי על בית קפה קטן עם אוכל טוב (לא משהו סטייל קפולסקי) אני גרה ברמת גן, אז משהו ברמת-גן גבעתיים, תל אביב לא כל כך (ההורים שלי לא אוהבים את תל אביב, תאמינו לי אני לא יודעת למה). אל תגידו לי קפה ויולה. פעם צעקו עליי שם כי לא שילמתי שקל על האבטחה, ואז צעקתי שאני לא חייבת לשלם, ואז כמעט הלכתי בלי לשלם וחברה שלי שילמה... יופי, יחי העקרונות..

liti

New member
לדעתי ...

קפה ויולה זה בית הקפה היחיד בגבעתיים המוזכר פה בפורום באופן קבוע לחיוב (וזה לא מתאים לך ואני מבינה, גם אני לא הייתי חוזרת לשם אחרי מקרה כזה וכל הכבוד על העקרון) ולגבי רמת גן כבר הגענו למסקנה שאין שם יותר מדי איפה לשבת מלבד מסעדות הפועלים באיזור הבורסה (וקלואליס שהיא מסעדת דגים ולא בית קפה). נראה לי שבכל זאת תצטרכו להתפשר על תל אביב, אבל חשוב שתצייני איזה סגנון אוכל מדובר (סנדוויצ'ים? בשרים? סלטים? פסטות?) ומחיר לאדם. חוץ מזה מתי אתם מתכננים לאכול? אם זה להיום הצהריים אז יהיה קשה למצוא מקום פנוי.

תודה על התגובה.. כנסו

חשבתי יותר על לפנות ערב כזה, 6-7 אולי אפילו לכיון שמונה. בשרים לא, אני צמחונית. יותר לכיוון פסטות וסלטים, אולי גם איזה עוגה טעימה
מחיר לאדם בסביבות המאה שקל.. נראה לי שבכול זאת נלך לוויולה אם לא תהיה ברירה, אבל הםעם אני לא משלמת על אבטחה ויהי מה!

liti

New member
../images/Emo78.gif אולי ספגיצה בבורסה?

נראה לי שזה יענה למה שאתם מחפשים. ולגבי האבטחה, כבר דיסקסנו רבות על כך שהגבייה אינה חוקית. קראי על כך כאן.

liti

New member
להערכתי עד 100 ש"ח לאדם,

ויש להם תפריט מגוון של פסטות ואוכל איטלקי. הכתובת- אבא הלל 7 ר"ג. מקווה שחברי הפורום הרמת גנים (או אלה שמכירים) יכנסו לפורום בשעות הקרובות ויעזרו לך גם.

liti

New member
בשמחה! ובקשה קטנה,

תוכלי להעלות את הקישור לתפריט שלהם? תהנו ונשמח לשמוע איך היה!

גידי42

New member
מצטרף בכיף להמלצה על ספגיצה..

מקום לא יומרני מדי .משהו בין מסעדה לפיצריה על כל המשתמע מכך כולל המחירים.אבל לא על חשבון האיכות. לי היא זכורה במיוחד כי שם אכלתי בערב שרבין נרצח.

נפתח בית קפה חדש בגבעתיים

שנקרא "טאטי", ממש ליד בית פלאפון, על דרך השלום. (וליד מסעדת האווזים החדשה שנפתחה שם גם כן). לא ישבתי שם, אבל תמיד כשאני עוברת עם המכונית - יש תור בחוץ. בית קפה נוסף אפשרי הוא בית הקפה של תאטרון גבעתיים, גם בו לא ישבתי, אבל הוא נראה לעין לא מזיק ברובו
ויולה אכן מעצבנים, אם כי מהווים אופציה שפויה. כתושבת האזור, גם אני מוצאת את עצמי שוב ושוב שם בלית ברירה... עוד בית קפה קטן בגבעתיים, שבו כן ישבתי פעם, והוא סתם בית קפה נחמד וחסר יומרות, נמצא בכיכר רמב"ם, ממש מול הכיכר, נדמה לי שקוראים לו קפה Y. על ויצמן יש עוד בית קפה שנקרא נדמה לי קפה ויצמן, אבל הוא סתמי לגמרי, כשישבתי שם האקוסטיקה היתה נוראית, השירות היה טיפה מעצבן והאוכל סתמי. יש כמובן את קפולסקי בפארק, למי שסובל את קפולסקי (לא אני). אה, סליחה, זה אפרופו (אני לא מבדילה ביניהם). יש את מפגשים ליד תל השומר, אבל את צמחונית אז אולי זה לא מתאים. זהו בינתיים, אם אני אזכר בעוד אני אוסיף

anat11

New member
טאטי

הייתי רק פעם אחת והמקום נחמד אבל לא אכלנו מספיק כדי להתרשם מהאוכל (חוץ ממנה אחרונה אחת, שלא זכור לי שמה, שהיתה מצוינת). אכן כמעט תמיד מלא שם, ובשל קירבה לאולפני ערוץ 10 (נדמה לי), יש שם בדר"כ נוכחות של מי ומי (לפחות בעיני עצמם). המקום בפנים אינו גדול, אבל נדמה לי שהם פורסים כעת גם שולחנות בחוץ.

Giggle Loop

New member
אמריקה בר"ג

מול ספגיצה יש להם תפריט מגוון, לא כ"כ זוכרת יותר מדיי כי אכלתי שם ממש ממזמן. אני זוכרת שהיה בסדר.

למעלה