שלום שלום!

28איילת

New member
שלום שלום!

אני חדשה כאן ומאוד שמחה ומתרגשת למצוא את כולכם! קצת קשה להיות ADD בודדה וגלמודה בעולם.... אגב, גם אותי , כמו ערפל כחול, איבחנו בגיל מאוחר יחסית, 18, עד אז כולם חשבו שאני מטורפת במקצת....

28איילת

New member
אגב,

יש לי שתי עבודות להגיש מחר שכמובן דחיתי לרגע האחרון בהחלט. מה יהיה? עוד פעם אשב לי כל הלילה?

kniaper

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif

אני מקווה שעוד כמה זמן כבר תרגישי קצת פחות בודדה וגלמודה לאחר שתתרווחי קצת על הכורסאות בביתינו תרגישי בנח ותצטרפי לשיחות. בכל מקרה, ההרגשה של הלבדיות מאד מוכרת. אותי היא לפעמים קצת מחזקת אפילו (מנגנון מוזר שלא ברור איך הוא עובד אינספק). לגבי העבודות שלך. זה שאת יושבת כל הלילה זה ממש לא נורא. את כבר מכירה את עצמך ויודעת שלפני הגשת עבודה את לא ישנה ואז, את יכולה פשוט לרשום לך ביומן: יום שלישי בילילה, אין שינה. זה לא פתרון אבל זה עוזר להתמודד עם התסכול. ניסית פעם לקבוע לעצמך "מועד אחרון" פיקטיבי? פעם עשיתי את זה ובסוף הגשתי את העבודה בזמן הייתי כלכך נרגש מעצמי שלא הצלחתי לישון שבוע (ובדרך פיספסתי מועד הגשה של עבודה אחרת
)

28איילת

New member
ניסיתי....

אבל אני לא מצליחה לעבוד על עצמי. לא נורא, לא ישנים אבל העבודה מוגשת בזמן (אני פנאטית לגביי איחורים). אגב הספקתי דיי הרבה עד עכשיו, אולי יהיו לי אי אילו דקות לישון בהן....

קטע ידוע

של ADHD... דוחים דוחים ושוב דוחים - עד הרגע האחרון... ככה אנחנו.. אלא אם כן נתאפס על עצמנו (או שיאפסו אותנו בכוח) זה מה שיהיה

kniaper

New member
איפוס עצמי

חלק מהרעיון של לנסות ו"לטפל" בעצמינו ולהתגבר על המכשולים הוא למצוא טריקים לאפס את עצמינו. זה לא שלהיעזר במאפס חיצוני זה רע, זה יכול להיות אפילו הפיתרון, פשוט צריך למצוא את המאפס האולטימטיבי זה שנרגיש בנח עם הניג'וסים שלו ולא נפתח כלפיו טינה.

מוכר הקטע של הדחיה

כילדה הייתי דוחה על ימין ועל שמאל,מפספסת ולא עושה אז כבוגרת עשיתי איפוס עצמי כמו שקניספר כותב והחלטתי שזהו זה הגיע הזמן לשים קץ לבלגן ולהתארגן שמה שאני עושה אז אני עושה עכשו והיום ולא דוחה, למשל עוד יום קודם אני מארגנת לי סדר יום, מחליטה מה אני רוצה לעשות לפי שעות ככה כשאני קמה בבוקר אני יודעת שהיום יש לי א,ב,ג,ד אבל אני גמישה במידה כזו שלא נורא אם ד נידחה למחרת העיקר שהספקתי את השלושה האחרים,לי אישית זה גורם להרגיש ממוקדת יותר,דבר אחר שאני עושה זה לעצור כל כמה זמן ולהסתכל על מה כבר עשיתי, האם זה מה שרציתי, האם פיספסתי משהו מין ספירת מלאי כזאת. שלך חנה גונן

למעלה