שלום שלום

AshkA_

New member
שלום שלום

היי לכם. לכל מי ששאל (אם יש כאלה בכלל), נעלמתי לי מאחר שפורום זה נעשה פחות אנונימי, ולפתע רואה אני שמות מוכרים מעירי המקסימה אילת. לא שזה מפריע כלכך, אבל לפתע נעשה קשה יותר להתבטא, כשאנשים שאתה מכיר - אחד מהם אפילו אקס שלי, נמצאים כאן. אולי זה רק אצלי ככה, כי ראיתי כבר שיש כאן קשר בין אנשים, אבל אני מוצאת את האנונימיות של הרשת בתור דבר מקסים ומאוד משחרר, לכן הדבר נעשה קשה יותר. בנימה אחרת, אין דבר יותר משחרר מטיול בן יומיים להרים בסביבה, לאחר שזורקים אותך בצורה ברוטאלית יחסית. גם הפעם עשיתי זאת. אמנם היה ממש קר בלילה, רוחות מקפיאות את הצורה, ואמנם המסלול היה ממש ממש קורע ועכשיו אני בקושי זזה, אבל אחרי שהגעת לפסגה של הר שלמה, צרחת ויצרת הד כלכך מקסים, איך אפשר להרגיש רע. מה גם שהליאות הזו בכל האיברים היא כלכך נעימה, אז אני ממש ממליצה לכולם לעשות זאת בהקדם האפשרי. צאו להרים באיזור מגוריכם הקרוב, אתם לא יודעים מה אתם מפסידים! אשקה שאולי תחזור לכאן לפעמים

luka

New member
גם אני רוצה

טיול בהרים, בדרום לבד..., בעיקרון תכננתי לעשות דבר כזב בפסח, לבד, אבל אמא לא מרשה, אבל היא כן מרשה עם עוד אנשים, אז מה שנותר זה לגרור עוד כמה יחד איתי... מחר אני נוסעת לבית שמש, השתלמות מאתגרים, רציתי לשאול, גם את נוסעת?, או שבילבלתי אותך עם מישהי אחרת? כן כמה שזכור לי את באתגרים באילת, לא?

AshkA_

New member
הממ

אני אמנם באתגרים, אך באילת המתכונת קצת שונה משאר הארץ, לכן אני לא יכולה לדעת בוודאות

luka

New member
כן כן, מתכונת שונה

מוציאים אותכם להרים האלפים, זה בסדר, כל המרכז יזכור לכם את זה... ולמה אתם במתכונת שונה?

halflife

New member
כי...

המרכז הראשון הוקם באילת. כל שאר מרכזי האתגרים בארץ הם על פי המתכונת המקורית באילת עם שינויים קלים. אז למה לא מגיע לאילתים את ההנאה בלקבל זכויות יוצרים וליסוע לאלפים? :) halflife

בלאונט

New member
גירדת את אוזן ימין עם יד שמאל

או משהו. אני חושב. בכל מקרה, עשית הפוך, יש כאן (או יותר נכון, היו כאן) 4 אנשים שאת מכירה. אז מה את עושה? אה? בורחת מהפורום?! איזה טיפשי זה? במקום זה עדיף להתנזר מחיי חברה וליצור שוב את האנונימיות בכך שתהרסי כל קשר עם אותה רביעיה. איזה פתרונות מוזרים יש לך. ברוכה השבה מישהי-חדשה-שאני-לגמרי-לא-מכיר. אוהבים אותך.

למעלה