שלום שלום!!

שלום שלום!!

מצטער שנעדרתי מהפורום. ימים עסוקים, וגם הייתי בחו"ל (בקרוב תוכלו לראות ב-YTV את מעלליי בהלסינקי שבפינלנד). בכל מקרה, חזרתי עם המון מרת. צפו לתוכנית מצויינת ביום ראשון הקרוב. אהבה ושלום.

get well

New member
תגיד אתה מוכן בבקשה...../images/Emo101.gif

להבהיר לנו אחת ולתמיד אם הריב שהיה בינך לבין אריק (כשהוא אמר לך זבל על הקטע עם האקסית של החבר) היה אמיתי, מפוברק לתוכנית, או שבכלל האקסית לא קשורה לאריק כי משום מה כל הפורום בטוח שיצאת עם האקסית של אריק.. תבהיר לכולנו את העניין במיידי!!! תודה

shirany

New member
שלום סוף סוף חזרתם...../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

סוף סוף חזרת לפורום התגעגענו... ובאמת נשמח לדעת האם כל הקטע עם אריק היה אמיתי...

עהלן אחי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

רציתי להגיד רק שמאוד התגעגעתי עליך בעונה הרבעית וזה בכלל לא משנה לי עם מי אתה יוצאה עם האקסית שלך של אריק או משהי אחרת. העיקר שיש לנו אותך.

dor302

New member
ברוך הבא באמת אני חייב לדעת

מה הסיפור בינך לבין אריק אתה יכול להבהיר אותו קצת?

lonestar2003

New member
נראה לכם ?

נראה לכם שליאון יגיד לכם מה היה שם? (בקשר ל"ריב") הוא יגיד שזה היה בצחוק, גם אם זה לא! הוא לא חייב פה לאף אחד דין וחשבון והוא גם לא ייתן!

tshornym

New member
../images/Emo143.gifיש לך את זה בחו"ל

לומר לך את האמת פינלנד נשמע הרבה יותר טוב מברלין (מוחרמת מפאת מעללי הנאצים , כף רגלי לא תדרוך שם- אבל הייתי גאה בביקור במוזיאון של השואה !). יש מצב שאתה טס לאירלנד , ניו-זילנד או לפלנד בתקופה הקרובה (עם עדיפות לפסח כי אז יש חופש-חופש)???????????????????? כי אז זה יהיה פשוט מושלם - מקומות עם נוף מדהים ומדריך מדהים לא פחות (איך אני ?). ליאון , בבקשה אל תעלב , אבל לפי דעתי (ואתה יכול להגיד לי תרגיעי ובמיידית) אבל אתה נראה טוב ולמה לך למתוח את הגבולות עם הפריזורה שלך שבה כול שערה דורשת אוטונומיה (זה בסדר , אני צריכה להרזות..) ? לא חבל על צדודית מרתקת כשלך ? שמחה על ההקשבה, סטודנטה בלונדינית.

anna_nicole

New member
ליאון!

זו הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום זה ורציתי להגיד שהתוכנית Y בלילה היא תוכנית מגניבה, כן, גם התוכנית של הבנות.. אבל בעיקר זו של הבנים!! איך מגיעים לתוכנית? מישהו מהפורום כבר היה באחת התוכניות?

מאיה 333

New member
ליאוני!!!

כל יום ראשון אני צופה בך ואני רוצה להגיד לך שאתה נראה פשוט מדהים כל-כך יפה וסקסי אני רוצה לדעת האם הריב שלך עם אריק הוא אמיתי? בבקשה תענה לי חתיך שלי

lichilooloo

New member
ליאון יקירי, ברוך שובך!!!!!

ברור שתיהיה תוכנית מצויינת ביום ראשון כמו תמיד
ואתכם חברי פורום יקרים אני שואלת- למה מעניין אתכם כ"כ הריב הזה.. אומנם גם אני הייתי בשוק [בהלם, והמומה..]
כשראיתי את הריב בשידור חי, אבל די אתם ממש רכלנים!! אז מה אם הוא היה אמיתי ואז מה אם אחד מהם באמת יצא אם האקסית של השני.. זה עינינם האישי גם אם זה היה בשידור חי... טוב זאת דעתי בכול אופן תחשבו על זה ביי לילך

למעלה