שלום שלום

תמרה01

New member
שלום שלום

נכנסתי להתעדכן עכשיו שהקטנים גדלו קצת. אני טועה או שהמון נעלמו ומשהו השתנה פה או שזו אני המרחפת. בכל מקרה אני עוד פה מניקה מלא את הפיציים ופנויה סוף סוף לקרוא פה קצת. אז נתראה נשיקות לכולם

תמרה01

New member
היי יעל

הם כבר בני חצי שנה לפני חודשיים חשבתי להפסיק כי התישו אותי איכשהו המשכתי וטוב שכך עברה התקופה המרגיזה וזה חזר להיות מעולה אז אמשיך עד שיכנסו לגן בספטמבר ואז אצמצם לערב ובוקר בלבד ובגן תמל כי אני לא רוצה להמשיך לשאוב.
&nbsp

היי לך

ברוכה השבה, זוכרת אותך עוד מפורום הריון...
שלי כבר בני 3 חודשים. ההנקה ללא ספק מתישה ומי ספר כמה פעמים כבר אמרתי לעצמי שאולי אפסיק... יש תקופות קלות עם זה ויש תקופות קשות, טוב ששרדת!

MISS U 32

New member
אלופות

שאפו על ההנקה הממושכת... שיהיה גידול נעים של המתוקים :)

MISS U 32

New member
נכון יקירתי

הזמן טס. הם אוטוטו בני חצי שנה (!), מאוהבת קשות לא מניקה אמנם אבל נמאס לי כבר להכין להם תמל כל היום .... :) כבר רוצה שיעברו לאוכל רגיל ..
מתחילה טעימות.
בינתיים בעיקר נותנת לפעמים ללקק תפוח/ 2-3 טיפות מדובדבן בכפית, בכיף שלנו , שווה את הפרצופים המצחיקים וניפוח הנחיריים חחחח ...

חחח

מבינה אותך, אחד הדברים שעוזרים לי להמשיך ולהתמיד עם ההנקה זה המחשבה המחרידה על לשטוף בקבוקים כל היום. בגיל חצי שנה אחזור לעבודה ואת המוצקים כבר יקבלו מהמטפלת.
למה לא התחלת טעימות קודם? אני מקווה להתחיל בגיל 4-5 חודשים, לפחות שאהנה קצת מהפרצופים האלה לפני שאני נפרדת מהם.

MISS U 32

New member
אכן

הבקבוקים זה סרט רע..
בעיקרון ההנחיה היא להתחיל טעימות מחצי שנה ולא מ4 חודשים, כפי שהיה עם הבן הגדול שלי.
איזה כיף להשאיר את מלאכת המוצקים למטפלת :)
את בכל מקרה תהני מהפרצופים כי את לא "נפרדת" יקירתי, רק קצת "נחה" ביום ובערב חוזרת מלאת געגועים :)
בהצלחה :):)

לגבי מוצקים

נכון, ההמלצה היא מגיל 6 ח' (שינו את זה כי בעבר ההמלצה הייתה 4 ח')
הרעיון הוא ממש להתחיל לאט ובהדרגה, בדיוק כפי שתיארת עם הליקוקים והטעימות הקטנות והפרצופים.
חשוב לזרום עם ההתעניינות והמוכנות שלהם.
יש תינוקות שמגלים את העולם מוקדם וממש מראים עניין בגיל 5-6 ח' ואפילו יחטפו לך אוכל מהיד כשאת אוכלת.
יש כאלה שיידחפו לשון או יסובבו את הראש.
ההמלצה היא בגדר המלצה וצריך פשוט לנסות ולראות איך הם מגיבים...
לאט לאט הטעימות מתגבשות למשהו יותר משמעותי שייקרא ארוחה, אבל
לוקח זמן עד שזה מחליף ארוחת הנקה או ארוחת תמל...
זה באמת כיף ומשעשע להתחיל מוצקים. וזה גם הרבה בלגן ולכלוך, אבל לכלוך חיובי

MISS U 32

New member
תודה על ההרחבה בעניין

כבר לא זוכרת איך זה היה עם הגדול שלי, אבל עכשיו זה נשמע לי ממש מסובך כל העניין עם המוצקים.. במיוחד עם 2..
נזרום :)

אפשר להתחיל טעימות בגיל 4 חודשים

בתנאי שהתינוק מראה סימני מוכנות ושזה לא מחליף ארוחה שלו, רק בגיל 6 חודשים זה יכול להפוך לארוחות.

למעלה