שלום שלום

סילביא

New member
גם אני לא בעד תשובה אלימה

זה לא מוביל לשום מקום טוב...בטח שלא נגד חרדים (את ראית איך הם נראים!??! הלך עלינו...) מצד שני, דברים אחרים לא כל כך מזיזים להם, מלבד כסף, אבל הרי אני לא יכולה לקחת להם את הקצבה שהם מקבלים בעד הילד ה10 שלהם...

../images/Emo13.gif "סיבות כמעט דומות"

אם את מזיינת את בעלך כמו שאת מזיינת לנו את השכל בעלך ודאי אדם השמח בחלקו. למה את מתכוונת שאת כותבת שעזבת ישוב חילוני מסיבות דומות? הכריחו אותכם באלימות לאכול פילה אווז ברוטב שמנת? איימו על בעלך בסכין כי הוא בירך על המזון? השליכו עליכם ספרי הגות כשעברתם ברחוב בלבוש צנוע?

רננה 18

New member
לאדם ששפתו שפת הרחוב. שךום.

בישוב בו גרתי לא נתנו להורי להקים סוכה כי זה מלכלך.... בישוב בו גרתי, לא איפשרו לנו להתפלל כי אין מקום לכך. בישוב בו גרתי שלטו המפ"מניקים אבי אבות המרצ והם חנקו לנו את ביהס. נמאס לקרא את הביטויים שלך. כאשר נגמרים המילים מתחילים בסגנון גס. אתה איש גס רוח . יתביישו אנשי שינוי שמארחים אותך!! אם אלו אנשי שינוי. בחיים לא ישנו את העולם. בסיגנון וטה נוסח הדוכס-נסיך-לורד=טוש.

אסרו עלייך ללכת עם כיסוי ראש?

עם גרביים מעל לברך? (סתם דוגמה) נתנו לאביך מכות בגלל שהוא הלך עם זקן? איימו על אחיך במוות אם לא יקצץ את פאותיו? ההשוואה שלך מוטעית.

רננה 18

New member
לא השוויתי. רק הזכרתי מקרה..

זה ממש מגוחך שכאשר אני או מישהו אחר כותב משהו שקרה לו הוא מותקף על ידי עדת רוטווילרים בסיגנון שבשום אופן לא מצדיק את התואר הרם והנישא: נאורים. אז לנסיך=דוכס=לורד, אני בכלל לא מתייחסת. סגנונו עלוב. לדברי הוצאו מהקשרם- הוא כל כך נהיה גס רוח שזו פשוט בושה לאנשים הכותבים פה שאחד כמוהו מתארח פה. ואיך הוא כותב לאישה? הוא: החכם. הנאור. המלומד. המתקדם. איכססססססססססססס לענין. אין שום השואה מרמת בית שמש- מעשים שאני מאוד סולדת מהם, לבין המקרה שהבאתי. הבאתי לצורך המחשה שיש מקרים ויש מקרים. אלימות פיסית=אלימות אידאולוגית?? שאלה ראויה להתכבד בדיון, אבל לא בפורום זה. האלימות בבית שמש היא מתקרבת לפיסית. האלימות אצלינו בישוב היתה אידאולוגית. דיברו יפה אבל לא נתנו לקיים מצוות. אני לא משווה בין 2 סוגי האלימויות הללו. שניהם כבדי משקל. אבל אין עם מי להתווכח פה. זה מברבר וזה מנבל פיו. כנראה שזה מגמת הפורום. נ.ב. לא, לא. אני לא פורשת.

ואתה שמעת?

חלק מעניין תרבות הדיון זה לא להשתמש בדמגוגיה ולא להעלות טיעונים ללא ביסוס במציאות. גם אתה וגם רננה חוטאים לפחות בשני אלו. וכפי שציינתי קודם בשפה יותר בוטה ועכשיו אציין בשפה ללא רבב - ממך יקירי אני לא מקבל ביקורת.

טוען רב

New member
ואינך חושב

שכלל יסוד בתרבות הדיון, אפילו לפני השימוש בשיטות לגניבת דעת, זה השימוש בשפה ´נקייה´ ולא פוגעת, מעליבה או מגדפת (בניגוד לחוק, אגב), שבדיוני רחוב דינה תכופות לאלימות ממשית? לא שאני מודה בשימוש בשיטות הללו, להפך, אבל בהתייחס לרננה שכן חוטאת בהן. כל עוד היא מסוגלת להמשיך ולדמגג, גם אנחנו מסוגלים לסתור את טענותיה בהגיון ברזל פעם אחר פעם, ללא שימוש בשפה בוטה או בשיטות לגניבת דעת.

טוען רב

New member
אני מסכים

אך רק ביחסינו עם הערבים, מכיוון שאין ´שוטר עולמי´. בכל תחום בו יש רשויות לאכיפת חוק וסדר (כמו הפורום הזה), אני מתנגד.

לא נתנו לכם לקיים מצוות?

אפשרו לכם לעשות ככל אשר יעלה על דעתכם בפרטיות שלכם ועם גופכם (להבדיל מהחרדים - אבל כבר הסכמנו שאין מה להשוות). כמובן שכל הקמת מטרד לציבור, כגון סוכה או ביהכנ"ס שיפריעו לרוב תושבי השכונה, כרוך בבקשה אישית מהחברים בישוב - וזכותם המלאה לא להסכים. את לוקחת את הפורום ביתר רצינות, בסך הכל מדובר במקום בו אנו דנים בנושאים שחשובים לנו – בדר"כ בצורה ניחוחה, אך מדי פעם חלקנו משחררים קיטור... בכל אופן, האמיני לי שבמציאות כולנו נחמדים עם חליפות ועניבות ולעולם לא נרים יד או קול על אדם אחר - כן, גם אני שהצעתי להקים ´מיליציה´, דומה הרבה יותר לאיש העסקים המודרני ופחות לקופי הג´ונגל עמוסי השרירים...

רננה 18

New member
או אתה התמים או אני המתאפקת...

לא יתכן. פשוט לא יתכן שעל כל מה שאכתוב יבוא מנבל הפה ההוא( זה שלובש חליפה עם עניבה....) ויוציא קיטור- כפי שאתה כותב. אחד כזה, שסותם פיות בצורה הבוטה ביותר בכל הפורומים, אחד כזה שיודע שלא אחזיר לו בניבול פה, אחד כזה הוא חשוך. גס רוח והחליפה היחידה שתתאים לו היא חליפת דונג שנמסה ברגע שילבש אותה.בושה לפורום. בושה לשינוי. בושה לי שאני עוד עונה לו. ולמה אנחנו עוסקים בשטויות אלו במקום לדון רציני יותר? כי מנבל הפה הזה יחד עם הלורד מבית הריקנות לא מאפשרים לפתח שום נושא. אז עם זו רמת הפורום. נהדר. עובדה: אף אחד לא יוצא חוצץ נגד גס הרוח ההוא והכל עובר חביבי...

Prince of Wales

New member
הנושאים שלך הם של ילדה בת 12

שאינם ראויים לפיתוח. עאלק, לא נתנו לה להתפלל.

Prince of Wales

New member
דמגוגית קטנה

את הרי כותבת פה על "מקרים" שלכאורה קרו לך, כדי להדגים שמתנכלים לדתיים. הרי אתם הקוזאק הנגזל.

באיזה ישוב אין בית כנסת?

ספרי לנו באמת.... הרי משרד הפנים בשלטון האיימים של ש"ס דוחף מקווה לכל שטח פתוח אז על בית כנסת את מדברת איתי. ולגבי סוכה - בשטח פרטי אף אחד לא יכול להגיד לך אם להקים או לא להקים. בשטח ציבורי אין לך שום זכות להקים סוכה אלא באישור המועצה המקומית או העירייה. איך חנקו לכם את בית הספר? לא נתנו לכם להשתלט על שטחים ציבוריים עם קראוונים בלתי חוקיים?

טוען רב

New member
לא התעמקתי בדיון

רק ההצהרה השקרית בברור בכותרת הודעתך ´הקפיצה´ אותי.

למעלה