שלום שלום...

איילתל

New member
שלום שלום...

מגיעה מפורום שכן, של תפוז מתחתנים, ומבינה שאולי כאן יוכלו לעזור לי בשאלה
האמת, שתי שאלות... שתיהן קשורות לעיצוב ורעיונות. אני מתחתנת בפורים- ומנסה לחשוב על רעיונות למתנות קטנות לאורחים שקשורות לזה. יש הצעות? (תקציב של עד 3-5 ש"ח למתנה, אשמח גם לעצב ולהכין בעצמי אם יהיה לי רעיון כללי) ושאלה אחרת בעניין עיצוב, מעדיפה לוותר על שירותי עיצוב ולעצב לבד את החופה, הדרך אליה או השולחנות... יש רעיונות? אולי גם כאן, משהו שקשור בפורים (אבל בלייט, מעדיפה שזה לא יאפיל על הארוע בחופה עצמה) המון תודה איילת

KarinDi

New member
גם אני גם אני!

התחתנתי בפורים :) המון מזל טוב, זו חוויה מעולה! אנחנו שמנו לכל אורח בתוך המפית מסיכה פשוטה מקרטון. על ההזמנות כתבנו לאנשים לבוא מחופשים. מי שלא בא- חילקנו המון המון המון המון תחפושות במקום, לא היה בנאדם אחד שלא הגיע הביתה עם אביזר פורימי. בנוסף חילקנו מתנות שהיו תרומה לאגודה של אנשים פגועי נפש (נעשו במפעל מוגן), אבל זה לא היה פורימי. בהחלט אפשר להכין משלוח מנות קטן או סוכריות מבצק סוכר בנושא. החתן (שיחיה) עלה לחופה עם אוזניים וזנב...בקינוח היו בעיקר אזני המן. החתונה הייתה "הפוכה" וגם עברית (מבחינת המוזיקה) מה שתרם הרבה לאווירה. חוצמזה- בפורים מצווה לשתות הרבה! החופה שלנו הייתה מסורתית, אבל חברים שלנו עשו משהו "פורימי" יחסית- כמה חברים טובים ובני משפחה קיבלו מראש (הרבה זמן מראש) ריבועי בד לבנים. כל אחד קישט את הריבוע שלו ומהריבועים האלו תפרו חופה מדהימה. בהמשך אפשר לתפור מזה כיסוי מיטה שהוא מזכרת נפלאה. זה מה שעולה לי כרגע, אני מניחה שאניאזכר בעוד דברים בהמשך...איזה כיף לכם!!!

את יכולה להכין משהו

בעצמך לכל אורח בצלחת אם תרצי אלמד אותך שלחי לי מסר עם המייל ואשלח לך תמונות של הדבר הזה

KarinDi

New member
כיף לראות אותך כאן!

כמו שכתבתי, אני לא עשיתי את רעיון החופה המקסים, אלא חברים שלנו. הם בנתיים לא עשו עם זה כלום אבל אני מקווה מאוד שהם יעשו... זה רעיון מדהים בעיניי והתוצאה אפילו יותר...

איילתל

New member
באמת רעיון מקסים...

ואנחנו הולכים על זה- נבקש מכמה חברים ובני משפחה שיכינו ריבועים. אמא שלי כבר התנדבה לארגן את הפרוייקט :) שוב תודה, ואני בטוחה שנלך גם על כמה רעיונות פורימיים... איילת

KarinDi

New member
אני שמחה

למרות שזה ממש לא רעיון מקורי שלי...אני אשמח לראות את התוצאה! אל תוותרו על רעיונות פורימיים- כמה שיותר יותר טוב, זה באמץ מקפיץ את האווירה בחתונה בכמה רמות! עוד משהו ששכחתי- בדיחות בשירותים...

למעלה