שלום שלום!

Bee19

New member
שלום שלום!

שאלה לי- האם הפורום מבוסס על ספריו של ד"ר מייקל ניוטון אודות "מסע הנשמות" ו"גורלן של נשמות"? מה שלא יהיה, אולי זה המקום להגיד שאני מאמינה גדולה בגלגול נשמות, והספרים הנהדרים האלה עשו לי הרבה סדר בראש:)

רותי 11

New member
Bee19 ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gif

הפורום בין היתר מדבר על הנושאים שעולים מהספרים ועוד הרבה נושאים מעניינים אחרים.

Bee19

New member
תודה רבה!

יש לי, אגב, שאלה נוספת- באשכול אחר, ראיתי שכתבת שצבע העם היהודי- סגול. כיצד יודעים שזהו צבעו? יתרה מזאת, אני מאמינה שכל נשמה נמצאת במצב אחר של התפתחות, וזה לא מתחלק לפי קבוצות ועמים. אבל זו כבר הגרסה שלי:)

רותי 11

New member
צבע זה סוג של תדר

והתדר שמזוהה עם העם היהודי זה הצבע הסגול הצבע הסגול מעיד על רמת ההתפתחות הנשמתית שלנו כעם, נכון שכל נשמה מתפתחת עבור עצמה אבל כל נשמה שייכת גם לקבוצת נשמות שאיתה הוא מתפתח, העם היהודי כמו שהוא נקרא היום התחיל את תחילת דרכו מראשית ההתיישבות של האנושות על כדור הארץ, ואנחנו העם היחיד ששרד כעם מאז, אנחנו עברנו המון תקופות כאלה ואחרות שחישלו אותנו ותרמו להתפתחות הנשמתית שלנו המידע על צבעי נשמה כמובן מגיע בתקשור.

עם סגולה, כך אנחנו נקראים

וסגולה, דומה מאוד מאוד למילה סגול... נראה לי מאוד הגיוני ופשוט...

ומסוגל!!. :) ושאלה לרותי-

סגול מורכב מאדום וכחול. כמו שעם ישראל... יש בו- לפחות בתורה שבו- אלמנט של טבע- שאותו מיצג האדום, ואלמנט של רוח, שאותו מיצג הכחול. האם בגלל זה,בגלל הרכב צבעי היסוד שבסגול... זהו הצבע של עם ישראל? ואגב- סגול הצבע האהוב עלי ביותר....

רותי 11

New member
לא בגלל זה

הסגול הוא בצע העליון בצבעי הקשת הוא הצבע של העין השלישית הוא נחשב צבע של קדושה.

scorpio86

New member
אם אהבת את הספרים האלו

לכי גם על הספרים של בריאן וייס- "שורשים ושיעורים בזמן" ו"ריפוי בנבכי הזמן". אני נדהמתי מהספרים האלה. לא הפסקתי לקרוא אותם

רותי 11

New member
נכון ספרים מדהימים ויש לו

עוד ספרים טובים ואחד מהם הוא מספר על נשמות תאומות איך נפגשו אצלו כל אחד לחוד הגיע לטיפול ואיך בסוף הוא עשה את החיבור ביניהם. לספר קוראים רק אהבה היא ממשית.

מ../images/Emo207.gifת לשאלה על ספר ושאלה לרותי

מישהו קרא את הספר: תקשור-איך ליצור קשר עם מדריכי הרוח שלך מאת ד"ר קתרין רידל. יש לי את הספר המקביל של סנאיה רומן ועבדתי על פיו בכדי להתחיל לתקשר. רציתי לדעת אם הספר של רידל מוסיף משהו? איך הוא באופו כללי? תודה רותי עוד לא קיבלתי ממך מסר חזרה, רציתי לדעת אם פשוט לא הספקת או ששוב היה לנו קצר בתקשורת?

רותי 11

New member
היי חמודה - לא יצא לי

בגלל הבלגן של החגים מבטיחה לחזור אליך עם תשובה עד סוף השבוע.

למעלה