אז ככה:
אני עובד בחברת תיקשורת שתפקידי מחייב רכב , לאחר עבודתי בתפקיד זה היו קיצוצים בחרה ולקחו לי את הרכב, משכורתי ותנאי נשארו אותו דבר אך מאז אני נחשב בתקן עובד זוטר,לאחר תקופה קצרה אירגנו לי רכב של קבן שעובד קבוע איתנו אך ישנם בעיות... - הרכב מושכר ואין בו מכשיר תידלוק אוטומטי אני נאלץ לקחת כסף מזומן ולתדלק - אני חייב להיות בקשר קבוע עם הקבלן שנמצא רחוק ממני ולפעמים אני נתקע ללא דלק ואני חייב להוציא מכספי הפרטי, לאחר מכן "לרדוף" אחר הקבלן בדרישה לכסף לדלק... דבר שני - אני עובד בכל הארץ ותפקידי אמור להתבצע משעה 7:30 בבוקר ועד 16:30 אחר הצהרים - אך לפעמים אני נאלץ לאסוף עובדים נוספים מביתם ולהחזיר אותם הביתה מה שגורם לשעות העבודה לגדול ולצערי אני לא מקבל שעות נוספות - הוראת מנכ"ל. שאלותי הן: א.האם "הורדה במעמד" היא הרעת תנאים ? ב.האם אני אישית חייב לדאוג לדלק או כסף לדלק - או שמנהל העבודה שלי צריך לדאוג לי? ג.אם אני עובד רחוק מהבית - יותר מ-100 ק"מ וצריך לאסוף עובדים בדרך מחויב להיות באתר ב-7:30 ולצאת מהאתר ב 16:30 ולא לקבל תשלום נוסף על שעות הנסיעה לכל כיוון??? ד. במידה ואני נתקע עם הרכב על מי חלה האחריות לדאוג שאשוב הביתה בשלום ובזמן? או - מי "משלם " על תקלות בדרך מהסיבה שאין לי כסף לדלק? אודה לך על תשובתך בהקדם - ורצוי לפרטי