שלום שלום!!!

CLASSIFIED

New member
שלום שלום!!!

(את ההודעה הזאת כבר כתבתי אבל כנראה שהיתה בעיה בשרת או משוּ..) אני חדש בפורום.. עד עכשיו קראתי הודעות אבל החלטתי גם להתחיל לכתוב כאן.. אני חולם חלומות צלולים כבר הרבה זמן.. כשהייתי קטן חלמתי חלומות, ופתאום קלטתי שאני חולם.. אז ישבתי וחיכיתי שהחלום יגמר. עכשיו יש לי יותר ידע על זה, ואני גם קורא כאן באינטרנט.. בעיקרון, רוב החלומות הצלולים שלי הם די מעורפלים, ואני זוכר אותם כמו כל חלום רגיל.. יש לי ממש קצת חלומות צלולים שהם מציאותיים וממשיים. אני מנסה את כל השיטות אבל זה לא ממש עוזר לי.. ואני גם כותב יומן חלומות והכל.. מה אפשר לעשות?!!! עוד משהו.. אתמול חלמתי חלום צלול.. בחלום קמתי מהמיטה, על הרצפה היתה זכוכית שבורה (מישהו יודע מה זה?!). אז נזכרתי שכל הזמן אומרים להכנס למראה ושזה מגניב. נכנסתי למראה והכל היה שם חשוך כזה, בלי שום דבר מסביב.. היו שם דגים והיה איזה קול שאמר לי שדגים מסמלים אצלי איזה משהו, לא זוכר מה.. זה לא נראה חשוב באותו רגע.. התעוררתי..

שירה13

New member
ברוך הבא...

אני חושבת שבעקרון יש לך פוטנציאל אדיר בחלומות שלך, אם הם כבר צלולים, אבל אני חושבת שאתה צריך לקרוא כיצד לממש את הפוטנציאל (הקטע שנכנסת למראה והיה חשוך - דברים לא יבואו תמיד מטבעם, אתה צריך לבקש אותם או לרצות שהם יהיו)... לפרש דגים - בעקרון כל חיה מסמלת משהו וכן גם הצורה שלה, הגודל שלה,מה שהיא עושה באותו הרגע וכן הלאה... יש את הנושא של חיות טוטאם (חיות טוטאם זה בעצם הנושא של פירוש משמעות החיות אצל האינדיאנים, תוכל לחפש על זה חומר ולבדוק מה אומרים דגים בחלום...) - בהצלחה...

למעלה