שלום שלום...

שלום שלום...

מה קורה אנשים? אני רוצה לפתוח פה שרשור של בקשות שתגשימו לשנה החדשה...(ראש השנה כמו כל פרק מסויים בחיים זה עוד תירוץ להציב מטרה) אז אני אתחיל.. אני בשנה הזו אתחיל ללמוד, אעבוד בעבודה שמספקת אותי כלכלית, יהיה לי כיף להתעורר בבוקר ליום רווי אושר ואופטימיות! בשנה הזו יהיה לי בן זוג (במוח הוא כבר שלי!!)איתו תהיה לי תקשורת טובה נבין אחד את השנייה, תהיה בינינו אהבה(כבר יש!)וביחד פשוט יהיה לנו טוב... כמובן לא שכחתי את הדבר החשוב לא פחות...תודההההההה על השנה שהייתה,, תודה על כל הדברים החדשים שלמדתי, תודה על כל הניסיון שרכשתי בתחומים שרציתי, תודה על כך שאני בריאה, תודה על שאני חיה!!!!!!

עוז86

New member
בשנה הזו

תהיה לי חברה ראשונה
ואני אצא יותר לבלות ואני אלמד מקצוע שאני אוהב וארצה להוציא בו ציוני 100 ולא אחשוב כל הזמן איך לעבור את ה55

אני כבר..

מדמיינת את הכינוי הזה עוז כותב פה בקרוב שהוא הכיר מישהי והוא מאוהבבבבבבבב... ושהוא בחר במקצוע שהוא שלם איתו... זה יהיה.. חכה תראה.

naty3

New member
אני כבר הגשמתי בקשה אחת...

לא מזמן, כאשר הגיע אלי הספר הסוד,סיפרתי לאמא שלי, כי אני יודעת שזה יעזור לה ויפתח אותה לעולם חדש. הבאתי לה את הספר כוחו של התת מודע וידעתי שהיא תבקש לקרוא גם את הסוד....והיא אכן ביקשה. הבקשות שלי לשנה החדשה: כסף, בן זוג, הצלחה בכל מה שאני עושה וכו' וכו' שתהיה שנה נהדרת לכולם!

../images/Emo222.gifלשנה החדשה../images/Emo222.gif

השנה החדשה והנהדרת הזאת, תביא לי את השפע בכל אשר ליבי חפץ בו ! השנה החדשה והנפלאה תביא לי הרבה בריאות, אהבה, אושר ושמחה ! בשנה שעברה, אני גיליתי עולם מופלא של אפשרויות והזדמנויות בשפע ! כל הטוב שהיה בה והיה להלהביא - אני קיבלתי ללא תנאי ...ועם הרבה אהבה ! אז בשנה החדשה, אני לומד להיות קשוב יותר לעצמי, לאינטואיציה הנהדרת שלי! אני ערני לכל ההזדמנויות שבאות בדרכי...אני מודה מכל הלב על כל הדברים שיש לי בחיים ! אני מעריך ומגשים את החלומות שלי, בזמן המתאים ובמקום המושלם ! מה שבינתיים לא נמצא מעל פני השטח, הוא מחכה לי במקום הנהדר הזה. מחכה שאני אגיע לשם בדרכי המיוחדת והמיוחלת. אז המציאות של השנה החדשה הזאת, הביאה לי כבר את האושר, האהבה, הבריאות והשמחה - ואני מתקדם כדי לקבל אותה במלואה ! ! ! תודה רבה !!!

למעלה