שלום שלום

avikhmgniv

New member
שלום שלום

אם אתם זוכרים אותי אני כתבתי קצת בפורום בתחילת דרכו עוד לפני שהיה דף ראשון חח אז שלום שוב רציתי לשאול כמה שאלות לגאבי תרנגולות יש לי ידידה בבית הספר שיכולה להביא לי כמה אפרוחים של תרנגולות את התרנגולות אני רוצה בשביל ביצים כי ממש לא ניראה לי כל העניין של תרנגולות סוללה ותרנגולות גם ממש יפות לפי דעתי אני רוצה לקחת את התרנגולות בגיל של כמה ימים בשביל להרגיל אותן אלי ולעשות החתמה הן יחיו בחצר בתוך הכלוב התיכנון שהן ישנו בכלוב וכל היום יטילו אבל אני לא יודע אם כידי לי לקחת מהילדה את התרנגולות אם אני לא טועה יש לה תרנגולות ערביות או לקחת אפרוחים של תרנגולות לול תרנגולות לול עדיף משום שככה אני יוכל להצילן אבל אני מחיפה ואני לא יודע איפה אני יוכל למצוא לול סוללה ועוד לבקש מהם כמה אפרוחים נקבות אם למישהו יש דעה בנושא אז אני רוצה לשמוע השאלה הבאה לגאבי גידול חזיר אני מאוד מעונין לגדל חזיר לא אני לא צוחק אבל השאלה איפה אני יכול לקנות חזיר או איזה סוגי חזירים מגדלים כמחמד בתוך הבית כמה עולה חזיר וכל מידע נוסף

שלום לך

1. כדאי לך להביא אפרוחים ולגדל אבל רק שתידע שלפני 7 חודשים לא תראה שום ביצה בגיל 7 חודשים מגיעות הנקבות לבגרות מינית ומתחילות להטיל אני הייתי מעדיף לגדל ערביות אם תיקח כמה אפרוחי סוללות נקבות אתה לא ממש מציל אותן כי יש מולן בערך מיליון אפרוחים אחרים שיסבלו אבל בכול מקרה תוכל להביא כשהתרנגולות צעירות לא כול יום הן מטילות אלא כול יומיים אחרי שהן גודלות וכו בנות שנה בערך הן מתחילות לטיל כול יום כמובן שיש הפסקות מפעם לפעם ולא כול יום בשנה תטיל לך תרנגולת וגם לא כמו שאנונימס או איך שלא קוראים לזה אומרים - הם מטעים תרנגולת לא מטילה בערך 15-20 ביצה בשנה! לפחות 90 ביצה בשנה אם תרצה עוד עזרה תפרסם פה ואני אעזור לך

orelmor

New member
תרנגולות סוללה

אם אתה יהודי אז אל תגדל חזירים כי כתוב בתורה שחזירים לא צריכים לחיות בגלל הגוים שעבדו על היהודים אם אתה יודע.... לגבי תרנגולות של לולי סוללה יש אחד שהביא לי פלאפון של אחד שיש לו חברה שמוסרת כאלה תרנגולות: 0505924155 הוא מתיבעון.. או לא מכיר אותי לכן אל תגיד שאני שלחתי אותך... אם אתה מתקשר תגיד לי מה יצא מזה....

אני מכיר אותו

אני מכיר את הבחור טוב מאוד הוא חבר שלי קוראים לו בני אם אתה רוצה יכול למסור לך בודדות -חבר שלו מוסר לא הוא אבל לא ממש מומלץ כי מצבן הוא לא הכי טוב בכלל ואני מבקש ממך אחי לא לפרסם פה את המספר שלו ואני אבקש מהמנהל שימחק את המספר שלו כי לא אמרתה לו שאתה מפרסם את המספר שלו דבר איתו ותגיד לו שאתה מפרסם את המספר שלו

orelmor

New member
תאופיק

יאו תאופיק לא ידעתי.. איך אני יכול למחוק או לשנות את ההודע....

avikhmgniv

New member
אם כל הכבוד ליהודות

אני לא רוצה לאכול חזיר אני רק רוצה לגדל אחד

לא קשור אם אוכלים או לא

לפי התקנים של הרבנות אסור לגדל חיה כגון חזיר במקום שבו יש אוכל כשר, זה גורם לביטול הכשרות של האוכל במקום זה, לא יודע איך זה בעיר חיפה, אבל במושבים או בקיבוצים זה מה שקורה, ולמעשה כשמגדלים חזיר באותו מקום אז הכשרות של כל היישוב מבוטלת, לצערנו ככה זה במדינה זו

avikhmgniv

New member
יש לי חזירי בר כל לילה בחצר

אז לא נורא ואני רוצה לגדל אותו בתוך הבית חח אני רציני אולי זה נשמע לא טוב אבל יש אנשים רבים שעושים את זה יש לכם מידע על גידול חזירים

למעלה