שלום שלום חדש פה. יש מקום?
מ מותר לי New member 17/10/07 #2 לא... כבר אין מקום... כל הבנים תפסו את הסלון אבל אם תרצה נפנה לך כסא במעגל הבנות במרפסת ועל הדרך תביא מים קרים מהמקרר ואת הקופסא של העוגיות... אנחנו עצלניות מידי כדי לקום ולהביא לבד
לא... כבר אין מקום... כל הבנים תפסו את הסלון אבל אם תרצה נפנה לך כסא במעגל הבנות במרפסת ועל הדרך תביא מים קרים מהמקרר ואת הקופסא של העוגיות... אנחנו עצלניות מידי כדי לקום ולהביא לבד
פ פלפל חריףף New member 17/10/07 #3 מעגל בנות מסתדר לי טוב. אני אביא מים ועוגיות אבל שאני לא אהיה הסנג'ר שלכן.
ש ש חף New member 17/10/07 #4 גברת מתי תזמיני אותי לסלון השיחות שלך? בנים? בזמן האחרון לא שומעים ולא רואים אותם פה
מ מותר לי New member 17/10/07 #5 אההה... הסלון?.... אין מקום, יש שם יותר מידי בנות סתם את מוזמנת! בטח שמוזמנת!! זאווס יודע להכין קפה טעים מאד ואני אדאג לכך אישית שיכין לך (למה אפחד לא ניחש לי? )
אההה... הסלון?.... אין מקום, יש שם יותר מידי בנות סתם את מוזמנת! בטח שמוזמנת!! זאווס יודע להכין קפה טעים מאד ואני אדאג לכך אישית שיכין לך (למה אפחד לא ניחש לי? )
ש ש חף New member 17/10/07 #6 כי יש לנו כל מיני תיאוריות לגבי המשפטים שכתבת! נוווווווווווווווו גלי תגלי לי! מעניין למה את אדומה בסלון הזה...
כי יש לנו כל מיני תיאוריות לגבי המשפטים שכתבת! נוווווווווווווווו גלי תגלי לי! מעניין למה את אדומה בסלון הזה...
מ מותר לי New member 17/10/07 #7 ../images/Emo11.gif אבל זה כל החכמה... לכתוב משפטים קשים! ואני אדומה שם.... כי...... אני שוטפת את הכלים!
../images/Emo11.gif אבל זה כל החכמה... לכתוב משפטים קשים! ואני אדומה שם.... כי...... אני שוטפת את הכלים!
ה הילי פילי New member 21/10/07 #18 כי נעלמת לנו מבן אדם הכי פעיל בקומונה נעלמת כאילו בלעה אותך האדמה
פ פלפל חריףף New member 21/10/07 #19 צודקת האמת שאני עוקב מדי פעם, אמנם לא מגיב אבל עוקב. שמתי לב שיש פעיל חדש-קליל בכל מקרה כבר שכחו אותי.
צודקת האמת שאני עוקב מדי פעם, אמנם לא מגיב אבל עוקב. שמתי לב שיש פעיל חדש-קליל בכל מקרה כבר שכחו אותי.