שלום שלום

LillipooT

New member
שלום שלום

אז ככה..שמי הוא לי ואני בת 16 עוד חודשיים... מה קורה? החלטתי להצטרף רשמית לפורום! אז תאחלו לי בהצלחה... למי שמעוניין - יש לי גם אתר לדוסון קריק :) www.mydawsonscreek.com See Ya All לי

Woogyman

New member
היי אני מכיר אותך

זה סם :) זוכרת אותי? גם יערה כתבה כאן פעם ... ברוכים הבאים בכל מקרה.

LillipooT

New member
סם ?!

Well..Well..Well אתה יודע שכתבתי לך באי סי קיו ולא ענית? לא חשוב.. :) תגיד ליערה שהיא לא בסדר - היא מיכרה אותי למכושפותתתתתת !! איזו סדרה יפה... לי. נ.ב : היה לך מגן בהסטוריההההההה

Woogyman

New member
כן כן אתמול :)

הלך בסדר דווקא. בכל מקרה, כמו שכולם כאן יודעים, האיסיקיו שלי לא עצמו בזמן האחרון (לא שהוא איי פעם עבד בסדר, אבל לא חשוב...). רוב ההודעות שלי פשוט לא נשלחות. וכן, מכושפות זאת באמת סדרה יפה :). איזה פרקים יערה הראתה לך? אם את מדברת על פרקים מהעונה הרביעית (שלא שודרה בארץ) רק שימי סימן של ספויילר -
בנושא של ההודעה (תלחצי על הלינק של "סמיילים וסימנים לנושא" ושם יש את הסימן הזה להוספה). העונה הרביעית זה כל פרק שפייג´ מופיעה בו.

LillipooT

New member
מממ....

כן..עכשיו עברתי על כל ההודעות והבנתי..אז אני לא לוקחת את זה אישית. ראיתי איתה בערך..ממ..5 או 6 פרקים נראה לי. עכשיו הורדתי גם למחשב שלי - אני רק צריכה שיהיה לי זמן פנוי ואז אני יראה סוף סוף.. בכל מקרה - אני לא אחכה עד אוקטובר! אין סיכוי :) לי.

למעלה