שלום שלום...

avivirus

New member
שלום שלום...../images/Emo90.gif

שלום פה לכווולם...אני אביב וכן אני מעריצה את אנסטסיה... *זה נשמע כאילו זה היכרות במוסד גמילה אבל אני איני מבלה את כל שעותי בחיפוש אחר כל תזוזה של אנסטסיה לכן מוסד הגמילה יכול לחקות... אבל כן יש לי שאלה אחת (בנתיים) איך קוראים לדיסק החדש של אנסטסיה Heavt On My Heart??.... והאם זה גם שם של שיר מהדיסק ?? מתי הדיסק יוצע בארץ??.. והאם כבר אפשר להוריד???... אהההה...ואת האמת אני לא ממליצה לבעלי לב חלש לראות את הקליפ החדש

FreakOfNature

New member
את הקליפ אנחנו כבר מכירים...

השיר Heavy On My Heart לקוח מתוך האלבום האחרון של אנסטסיה, שיצא בחודש מרץ שנה שעברה. זהו הסינגל הרביעי, שבא אחרי Left Outside Alone, Sick and Tired ו- Welcome To My Truth. אם התכוונת בשאלה שלך האם ניתן לקנות את הדיסק (הדיסק המלא, כולל כל השירים) בארץ, אז התשובה היא כן. אם התכוונת לסינגל (הכולל את Heavy On My Heart ועוד 3 רצועות בונוס) אז התשובה היא לא. חברות התקליטים לא מוכרות סינגלים בארץ, מטעמים כלכליים.

avivirus

New member
תודה..אבל עוד שאלה אחת או שתיים|נקב

דבר ראשון שוב תודה... שאלה 1- אז מדוע כאשר אני מחפשת את השיר איני מופיע לי דבר???... שאלה 2- אני יודעת שזאת הולכת להיות שאלה מאוד שונה (אני חושבת) אבל מה שם משפחתה של אנסטסיה (גם איך כותבים אותו באנגלית אם אפשר) איזה מזל היא או מתי היא נולדה???.. תודה מראש אביב...

MoWz

New member
הינה קישור...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=758&msgid=16238986 כול מה שרציתם לדעת על אנסטסיה..זה מופיע בעמוד הראשי של הפורום..

avivirus

New member
חיפשתי בהכל מני מקומות ../images/Emo90.gif

ותודה אבל מצעתי עכשיו....תודה... ואם אפשר לדעת משהו עליך ולא אל אנסטסיה זה היה נחמד... משהו כמו איך קוראים לך... ואני לא מדברת על הכינוי "פריק".. ולא לדעוג כי זה לא נחמד לדבר אם מישהו שאתה לא יודע איך קוראים לו... דרך אגב קוראים לי אביב

avivirus

New member
עוד שאלה...../images/Emo90.gif

אמממ... יש לי שאלה.. האם לאנסטסיה יש שיר בשם I do??? ואם כן מאיזה דיסק הוא???..

FreakOfNature

New member
כן, יש כזה שיר, והוא מופיע באלבום

האחרון - Anastacia, זהו שיר מספר 6, ואנסטסיה שרה אותו יחד עם sonny מהלהקה P.O.D. למה את שואלת?

adii1201

New member
יגאל!!!!!../images/Emo99.gif

אתה לומד במגמות מחשבים ופיזיקה ובן 17.5!!!!!! אני אוהבת מישהו מיא' בן 17 שלומד מחשבים ופיזיקה!!!!! (ד"א הוא מירושלים....
) לפי דעתי יא'ים הכי שווים!!!

למעלה