שלום שלום
!

*-*SUNSHINE*-*

New member
שלום שלום../images/Emo9.gif !

מקווה שזה הפורום הנכון לבעייה שלי... אני בתהליכי "שיפוץ" של החדר שלי. הוא לא גדול במיוחד אבל לא קטן מידי(לא מדברים אלי מספרים
). את החדר אני מתכננת לרהט בצבעי עץ בהירי וצבעו העדכני של החדר הוא תכלת. רציתי לצבוע לקרם,אבל אני פוחדת שזה "ייתנגש" עם צבע העץ. באיזה צבע כדאי את החדר?אני רוצה שהחדר יהיה מואר,אבל לא לבן ולהפטר כבר מהתכלת המעיק הזה. ואיזה סוג צבע מספיק חזק בכדי לכסות את התכלת לא ב20 אלף שכבות צבע? תודה רבה רבה רבה לכולכם! שני.

תראה מה שצבע יכול לעשות

שלום לקרן השמש איך אני מקנאה בך.... אני זוכרת את הכייף הזה וההתרגשות בלשנות את החדר. ועוד אם עושים את זה לבד... תהני מכל רגע!!! ולעניין הרהיטים שלך יהיו מעץ בהיר אבל יהיה להם ריפוד. באיזה צבע? שם את יכולה לתת "פוש" של צבע כהה יותר, חי יותר, אפילו דוגמא עם הדפסים. אם תציצי בקטלוג של איקאה , למשל, תראי ששום דבר לא מתנגש עם צבע העץ. את יכולה לצבוע בגוון משמש בהיר (יש לטמבור סדרה של גוונים מוכנים ובהירים בגווני המשמש והאפרסק והקרם ולדעתי היא מאוד מוצלחת) שהוא טיפה יותר כתמתם מצבע קרם. או גוון בננה בהיר . בקיצור יותר צהבהב מקרמי. לגבי השכבות. בגדול אין מה לעשות מה שקובע את מספר השכבות הוא ההבדל בגוון. מה שהגוון הקיים יותר כהה מהמתוכננן תהיינה יותר שכבות (פעם צבעתי קיר חום כהה ללבן...) את תזדקקי לשתי שכבות בטוח. לדעתי, אפילו אם גוונים דומים בחוזקם יהיה עדיף שכבה שלישית. אחר כך כבר תראי. איטואיטיבית אני חושבת ששלוש שכבות יהיה המקסימום! לגבי בחירת גווני החדר ועיצוב סופי: בעקרון אני חושבת שבסיס בהיר הוא נכון וחיובי לחדר . תצבעי, שימי את הרהיטים (שתבחרי אחרי שתצבעי או תוך כדי) ואז תראי אם חסר לך משהו בעיניים. כדי לתת "שפריצים " של צבע את יכולה מסגרת של מראה צבועה באופן היסטרי או סתם בגוון אחר(בורדו, כחול , זהב..)או וילון מדהים, אולי לשנות את גוון דלת הכניסה לחדר, או תמונה? לכי עם התחושות שלך!! בהצלחה!

למעלה