שלום שלום

שלום שלום../images/Emo87.gif

אני משחק מזה יומיים על המשחק הזה. אף פעם לא מפסיקים להפתיע אותי. וואה. קיצר. רציתי לשאול כמה שאלות. 1. איפה אפשר להתחזק? ראיתי שיש כמה שהרגו יצורים עם 12 או 13 או משהו כזה. 2. חזירים. גם אותכם הם מעצבנים ובלתי ניתן לחיסול? 3. כנ"ל היצור המסובב והפטריות הענקיות. איכס. 4. קשה להגיע למקומות שאני צריך מהר. 5. אולי מדריך קטן למתחילים כמוני לא יזיק. למרות שהפורום די חדש. 6. HP INT STR וכל אלה. הסברים על כל אחד מהם בבקשה. 7. בכל פעם שאני מתפגר אני מגיע לעיר הקרובה ביותר. למה? זהו בינתיים. כי אני די מסוקרן ולא מוצא ממש FAQ ראוי.

sapir aloud555

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif

ואו, הודעה מצחיקה. XD מייפל האמת דיי קשה למתחילים שלא קראו שום דבר על זה לפני -כן.. אני הרסתי כ"כ הרבה דמויות עד שלמדתי איך לסדר את הכל כמו שצריך. ^^; תשובות לשאלות: להתחזק? הממ. זה תלוי בAP שלך ואם בחרת עבודה. [תענה על זה ואני אגיב] הסברים: HP - נקודות החיים של הדמות, כשאתה מגיע ל0, כמובן, אתה מת. MP - נקודות המאנה שלך, אלו נקודות להשתמש בקסמים וכישורים מיוחדים [Skills] Str - כוח. הוא מעלה את ההתקפה ללוחמים. Dex - מיומנות / זריזות - מעלה לך את הכיוון פגיעה [לא תעשה Miss לרוב אם הדקס שלך יהיה גבוהה * (רק לעבודות מסויימות [!]) קשתים משתמשים בו. Int - אינטיליגנציה, רק קוסמים צריכים הרבה נקודות בInt, מה שכן, יותר Int - יותר נקודות מאנה [MP] Luk -מזל, הגנבים צריכים אותו. מעלה התקפה בנשקים כמו Dagger וClaw [בשרשור למטה יש הסבר קטן איך לחלק את הנקודות לפי העבודה שתרצה, תראה את ההודעה של AsSaf ^^;] כשמתים חוזרים לעיר הקרובה, כי בעיר - אין מפלצות שיכולות להרוג אותך. דיי הגיוני נראה לי[?] או ואגב, אם תגיד לי באיזה שרת אתה אני אנסה לעזור קצת עם הדמויות שלי.. ^^; ברוך הבא 3:

sapir aloud555

New member
המשך: ../images/Emo121.gif

[כן מציפה] הסבר על העבודות: כשאתה מתחיל דמות חדשה, אתה אמור לדעת מה העבודה שתבחר לה, כי כל נקודת AP תשנה את המצב.
לוחם: משתמש בהרבה כוח, [Str] ומיומנות [Dex]. לוחם לא צריך אינטיליגנציה [Int] או מזל כלשהו [Luk]. לוחמים הם היחידים שנלחמים במפלצות מקרוב [*] (Melee) , לכן יש להם את הכי הרבה נקודות החיים מכל שאר העבודות. [Hp] הם משתמשים בנשקים כמו: פטישים, חניתות, חרבות, גרזנים וכו'. כשאתה מתחיל לוחם, הStats שלך אמור להראות ככה: Str: x Dex: x Int: 4 Luk: 4
קוסם: קוסמים, משתמשים רק בכוחות קסם כדי לתקוף. לכן יש להם הכי הרבה נקודות מאנה. [Mp] קוסמים משתמשים בשרביטים ומקלות קסם.. קוסמים לא צריכים כוח. כשמתחילים קוסם הStats יראה: Str: 4 Dex: 4 Int: x Luk: 4
קשת: קשתים הם המיומנים מכל העבודות. הDex שלהם יהיה גבוהה, והStr. קשתים משתמשים כמובן, בקשת ורובה קשת. הייתרון הכי גדול שלהם, שהם יכולים לפגוע במפלצות שעבודות אחרות לא יצליחו [רמה 40 יצליח לפגוע במפלצות לרמה 80 בלי בעיה.] Stats: Str: x Dex: x Int: 4 Luk: 4
גנב: יש כמה סוגים של גנבים. גנבים שמשתמשים בClaw [לא יודעת מה הפירוש בעברית x.x] וגנבים שמשתמשים בסכינים למיניהם. גנבים שמשתמשים בClaw תוקפים מרחוק וזורקים שוריקנים וקונאים [כן, כמו נינג'ות XD] לעבר המפלצת וגנבים מהסוג השני משמשים במתקפות קרובות "לדקור" את המפלצת. [* חזרה לכוכבית בהסבר על הלוחם?] Stats לגנב מתחיל: [גנב שמשתמש בLuk] Str: 4 Dex: x Int: 4 Luk: x חרשתי, חפרתי, דפקתי לך את השכל - מצטערת. XD ואם הגעתם על לפה, קבלו עוגיה.

אהמממ../images/Emo87.gif

נגיד שהבנתי מכל בילבולי המוח הזה. תודה. עכשיו מתחיל שבוע של עבודה (אני בשירות לאומי מזעזע
) ואח"כ בחמישי אפשר להתעמק. ד"א. אני nirdelanoche בשרת הראשון. זה של בלאקניה או וואטאבר.

AS?../images/Emo2.gif../images/Emo87.gif

אין לי מושג מה אני האמת. אני רוצה להיות קוסם מאגניב^^. בינתיים אני עם תסרוקת של הומו וגרזן (AXE) שלא מועיל בכלום כי חשבתי שזה הכלי הכי חזק. ויש עוד דמות שיצרתי ממש בטעות. nirofnight. אין לי מושג איפה תקעתי אותו

A K I R A

New member
ממממ

7. כדי שתוכל ללכת לחנות ולהצטייד בשיקויים של HP MP וכאלהP:

טנקס../images/Emo87.gif

אני אתנחל פה. המשחק מצא חן בעיניי ולא אכפת לי להרוס דמויות. ד"א- אם אני מוחק דמויות ויוצר מחדש, אפשר לקרוא לה אותו שם כמו שקראתי לקודמת שמחקתי? כמה שאלות. שיגעתי את הפורום המסכן הזה כבר

sapir aloud555

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif

אי אפשר לפתוח דמות עם אותו שם אאל"ט. אגב תחליף עולם, בלוקאן [Bellocan] מלא האקרים, אני מניחה שנורא קשה להתאמן שם. <.<

למעלה