שלום שלום!!!

• פותח הנושא biman
  • פורסם בתאריך

biman

New member
שלום שלום!!!../images/Emo6.gif

טוב,אתם לא מכירים אותי,אבל אני מכיר אתכם כבר פול זמן... אני גולש הרבה בפורום שלכם ואם תקבלו אותי בחיבוק אשמח להצטרף... קצת על עצמי-כי לא כתבתי כלום בכרטיס- גר בחו"ל כבר חצי שנה(מי יודע מתי אחזור ארצה...) עוסק בתחום הכלכלה ומתמחה כאן בחו"ל(אני בלונדון למי שלא יכול להתאפק) אוהב גם בחורות,ומן הסתם יותר בחורים חוגג עד השעות הקטנות של הלילה(אחרי שסיימתי להכין שיעורים כמובן...) אוהב את החיים,טיפוס אופטימי בד"כ, שונא שקרנים וזהו. אם אתם רוצים לראות איך אני נראה(כדאי לכם,צנועים) אז תציצו בכרטיס... בהצלחה ומקווה להשתקע פה מידי פעם! יאללה ביי בינתיים

BlueCat

New member
ברוך הבא!

את על הברכות, החיבוקים הצהובים והכיבוד הוירטואלי תקבל מכל השאר. א6ני רק אומר:
ברוך הבא!

biman

New member
תודה חתול../images/Emo42.gif

מתאמן כבר המון שנים אבל לא מצליח להפטר מהכרס החמודה והקטנה שלי כי אני מאד אוהב לאכול אבל רוב אבות המזון נאספות לדו-ראשי,אז זה בסדר...

BlueCat

New member
הדו ראשי: השריר והאגדה

(באנגלית:BICEP) השריר הדו ראשי ממוקם בקידמת הזרוע, בין הכתף למרפק, ומורכב משני שרירים (ומכאן שמו) המתחברים יחד. בתמונה הזאת
ניתן לראות בחור חמוד המפתח את הדו ראשי שלו. כמובן, יש עוד דרכים לפתח אותו, אבל נשמור על הרמה של הפורום (שאגב ירדה פלאיםמ לאחרונה, סתאאאם!)

biman

New member
תודה על ההסבר המורחב

ומי זה החמוד הזה בתמונה? הייתי רוצה לפתח איתו ביחד את הדו ראשי

.m

New member
שלומות וברכות ../images/Emo140.gif

הרי זה יאיר לפיד הצעיר...
(בחיי שיש דמיון) לונדון אמרת? אנחנו ממש פותחים שם קהילה ישראלית גאה. מיד לירונר יגיע עם הקפה.
mai

biman

New member
נו,איפה הוא?../images/Emo86.gif

אני מחכה... והוא לא בא... ומי בלונדון עוד גאה כמוני? יאיר לפיד? לא!

dizzy dan

New member
עד שלירו יגיע

, אני אצטרך להחליף אותו. מאחר שאתה בן יותר מ-18 (לא כמו ידידנו
), אז אני אציע לך
. והאמת... מאי צודקת... אבל אין שום רע בלהראות דומה ליאיר לפיד.

biman

New member
אגב,קראתי את

סיפור היציאה מהארון מקווה שהכל יהיה לך בסדר... בהזדמנות אספר לך על הסיפור שלי,שגם לא היה פשוט וקל,אבל בסוף הכל הסתדר...באופן עקרוני אני לא בדיוק מחוץ לארון,יותר נכון בשלבי יציאה מתחילים... זה שאביך אמר לך שהוא אוהב אותך,זה כבר בסדר...מכאן אין שום בעיה להמשיך הלאה.

.m

New member
אהובי הנשוי...

עד שלא אזכה לראות אותך בתוך המתנה החדשה, אני לא רוצה לשמוע אף מילה! תחדש לי |הצלפה| תרגש אותי |הצלפה| או שמישהו אחר יעשה את זה...
mai

.m

New member
חכה, אני באה...

אבל אני לא משאילה לך את נעלי העקב שלי הפעם!
mai

Liroy25

New member
איפה המתחבקת שצריך אותה??

נו, נשים... אני לירוי, נעים מאוד! ברוך בואך לגן של מרמלד.

Du Hast Mich

New member
"הגן של מרמלד??"

זה חדש.... מתוקים.... אני יוצאת למחנה 8 ימים לא תראו אותי.... ממש אבידה גדולה.. .(כן בטח)

למעלה