XDDDDDDDDDDDDDDDD הוא לא ממש חבר שלי. למרות שאני מכיר אותו ממש טוב- וזה לא אומר שאני מרוצה מזה XD
H HELLrider New member 3/3/04 #30 XDDDDDDDDDDDDDDDD הוא לא ממש חבר שלי. למרות שאני מכיר אותו ממש טוב- וזה לא אומר שאני מרוצה מזה XD
U Uzumaki Naruto New member 3/3/04 #40 בטח שכן... אם grand theft auto נהיה חלק מאיתנו, כל אחד יכול (אחד מהפורום הזה... יש לו מחשב בפאלאפון, עדיין לא קלטתי איך.)
בטח שכן... אם grand theft auto נהיה חלק מאיתנו, כל אחד יכול (אחד מהפורום הזה... יש לו מחשב בפאלאפון, עדיין לא קלטתי איך.)
P python 4 New member 2/3/04 #15 שלום וברוך הבא!../images/Emo152.gif ואוו, מזמן לא התקבל משתתף חדש לפורום הזה בכזו קבלת פנים אוהבת. יופי.. אני רואה שיש שיפור!
שלום וברוך הבא!../images/Emo152.gif ואוו, מזמן לא התקבל משתתף חדש לפורום הזה בכזו קבלת פנים אוהבת. יופי.. אני רואה שיש שיפור!
M midnight dragon New member 2/3/04 #26 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif 16.8? כאילו ממש ספרת בן כמה אתה בדיוק? דרך אגב יש לך ניק מגניב. קבל מסכה לכבוד פורים
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif 16.8? כאילו ממש ספרת בן כמה אתה בדיוק? דרך אגב יש לך ניק מגניב. קבל מסכה לכבוד פורים
H HELLrider New member 3/3/04 #32 תודה רבה! אבל בעיקרון הניק ה"ORIGINAL"זה - HELL אבל משהו רשע בתפוז כבר תפס לי אותו
H HELLrider New member 3/3/04 #33 היי WISP גם אתה פה! חברים וותיקים מפורום מנגה ואנימה! וכמובן רוקט... חחח....