שלום שלום

שלום שלום ../images/Emo140.gif

רק היום נודע לי שיש גם בתפוז פורום פרוג. אז למה בעצם הכפילות הזאת ?

B a z a

New member
זה מציין את הכפילות של נפש האדם

כי הרי היא חצי ירוקה וחצי כתומה. סתם. למה יש 2 פורומים? מה רע? 2 יותר טוב מ-1. אם אני לא טועה, הפורום בנענע היה הראשון ואז באו בהצעה למישהו (ברייטמן, נראה לי) לפתוח את פורום פרוג גם בתפוז. אגב הפורום הזה הרבה יותר פעיל ומעניין, לפחות בזמן האחרון.

ועוד משהו

פתחתי את הפורום ב'דיבורים' שהיה מאוד פופולרי, ואז באה ההצעה מ'נענע' להעביר את הפורום לפורטל שלהם. הם רצו את הרייטינג. טוב שנפתח הפורום בתפוז - כשהוא נפתח, הרבה אנשים הרימו גבה, אבל אני אמרתי מההתחלה שצריכה להיות תחרות וזה טוב לכולם.

שלום לגברת בובה נועה

רוק מתקדם הוא כמו כל נושא - ויש פורומים "כפולים" בנענע ובתפוז כל הזמן. למה יש פורום צילום כמעט בכל פורטל בעולם? בכל אופן, הפורום בתפוז די פעיל לאחרונה, ודווקא בנענע די משעמם. זה עניין של ניהול ושל דינמיקה אקראית.

RamiSun

New member
בדרך כלל זה תלוי בך,

אפיה שאתה מחליט לעורר מהומות, שם יש יותר פעילות
ולבובה... אני חושב שגם נוצרה איזה שהיא הפרדה רעיונית בן הפורומים, בפורום בנענע כותבים יותר על האספקט האוונגרדי והקסטרימי של הפרוג, ובתפוז יותר על הפרוג הסימפוני והנאו פרוג. מממ..אבל בעצם גם זה עניין של ניהול ושל דינמיקה אקראית. בקיצור, תאמיני לי בובה, אל תאמיני לאף אחד.

jester789

New member
ירוק שולט!!! ../images/Emo153.gif../images/Emo191.gif../images/Emo5.gif../images/Emo105.gif

zamibc

New member
כתום!!../images/Emo19.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo35.gif../images/Emo87.gif../images/Emo42.gif../images/Emo43.gif

Rubycon

New member
זה פשוט

כרגע כתום זה in, וירוק זה out. חברי הפורום מתעדכנים לפי צו האופנה. np/j.p goude/drones

RedCherry

New member
תזהר... שלא תכניס פה איזה ויכוח

פוליטי, בשביל זה יש פורום בחירות
אבל לכל הספקנים בכל זאת- כתום מעולם לא היה IN

dpascal2

New member
מהזה חמוד... גור של חתול אנגורה...

הוא אכן איסלם את יוסוף איסלאם ב-88. הוא גר בצור-באהר שע"י ירושלים. הוא מקבל ביטוח לאומי מישראל. הוא מס' 2 בחמאס. והוא נרקומן חינה כבד.

dpascal2

New member
אניקדוטה קטנה :

אני נרקומן כנאפה. זה אומר שאני חייב כנאפה בערך אחת ליומיים *ורק* ממקום מסוים באבו-גוש שעושה כנאפה אותנטית ובעל הבית ואני אחוּקים אז הוא מרים אלי טלפון ברגע שיוצא לו חם מהתנור. הקיצר...כל פעם שאני רואה את הזקן של אבו-טיר בא לי קריז לכנאפה.

amit7349369

New member
אם כבר אנחנו פותחים תיבת פנדורה...

מישהו מוכן להסביר לי מה זאת האופנה החדשה ברשות לחבוש קובעים של בי ג'י בונד???

למעלה