היי היי..... :) בלי קומבינות פה! :) ..... היא עוד לא עברה את המבחנים הקשים שאנחנו מעבירים פה :)
פ פין10 New member 28/11/07 #23 היי היי..... בלי קומבינות פה! ..... היא עוד לא עברה את המבחנים הקשים שאנחנו מעבירים פה
W wild orchid New member 27/11/07 #14 ברוכה הבא (או חצי ברוכה באה?)! בת 26, פרצוף חדש גם ולא מוכר עדיין,
פ פין10 New member 28/11/07 #26 הלכה לי הרגל~!! איך שההודעה נשלחה השולחן נשבר עליי.... הלוח שמחזיק את שתי רגלי השולחן צנח לי על הרגל !!! סעממממממממממממק איזה כאבים !!!!!! אולי דיווה הייתה פה ובכוונה הורידה את זה על הרגל שלי ?!
הלכה לי הרגל~!! איך שההודעה נשלחה השולחן נשבר עליי.... הלוח שמחזיק את שתי רגלי השולחן צנח לי על הרגל !!! סעממממממממממממק איזה כאבים !!!!!! אולי דיווה הייתה פה ובכוונה הורידה את זה על הרגל שלי ?!
א א פרח New member 28/11/07 #27 תיגש להיבדק ומקווה שזו רק חבלה ולא מעבר, תגיד תודה שזו לא הרגל האמצעית או שכן?
פ פין10 New member 28/11/07 #28 חחחח זה בסדר , הרגל האמצעית בסדר גמור פעילה מאוד. וגם הרגל למטה בסדר הכאב עבר......
פ פין10 New member 28/11/07 #36 לצערי זה קרה באמת... וזה לא הצחיק הוא פשוט התרסק.... לא נורא עכשיו הראתי לו מי הבוס ו8 ברגים הוכנסו אליו אה אה
לצערי זה קרה באמת... וזה לא הצחיק הוא פשוט התרסק.... לא נורא עכשיו הראתי לו מי הבוס ו8 ברגים הוכנסו אליו אה אה
ק קצת דיווה New member 28/11/07 #31 ../images/Emo23.gif אחות גדולה שלי ../images/Emo25.gif אני בכל מקום
ל לוליטה אאהה New member 28/11/07 #29 יווווווווווווו כמה הפסדתי.... ורק ביומיים.... ברוכה הבאה דיווה.... מקווה שיהיה המון כיף יחד....
ק קצת דיווה New member 28/11/07 #38 כן כן קבלתי מתנה עוד 2 פורומים מאתמול עד שסי תחזור מהחופש ואני בכלל ביום שמנסה לעבוד <לא ממש הולך>
J J oker New member 28/11/07 #39 ואני חשבתי שצחקו שאמרו שהפורום הזה קיים.....חחחח מזל טוב ובהצלחה לפורום...מקווה לשאוב מידע לעתידב בנושא הצעצועים.
ואני חשבתי שצחקו שאמרו שהפורום הזה קיים.....חחחח מזל טוב ובהצלחה לפורום...מקווה לשאוב מידע לעתידב בנושא הצעצועים.