שלום שלום
.

שלום שלום ../images/Emo13.gif.

אני מיכל. אני מתחילה להתעניין קצת בברי סחרוף. טוב, התחלתי להתעניין גם קודם. הייתי בהופעה שלו ושל פורטיס בבריכת הסולטן בירושלים, ויש לי כמה שירים שלו על המחשב (חטאתי, עוויתי, פשעתי). הוא כזה סקסי, אני מתה על איך שהוא מזיז את הראש שלו כשהוא מנגן
וגם על הליריקה שלו, והקול שלו. אי לכך, ובהתאם לזאת - אני מעוניינת לרכוש אלבום שלו. כן כן, אלבום! אני אשמח אם תמליצו על אלבום כזה שכל שיר בו יהיה ממתק.. עם הרבה שירים זורמים כמו השומר של הגן, חלליות, עוד חוזר הנגון, וכאלה.. פחות כמו, אמ.. מועדון החולמים באלבום האחרון של פורטיסחרוף למשל... תודה רבה
. ואגב, מה זה השיר על הרוחות שמסתובב פה?

קיר קמט

New member
השיר על הרוחות שמסתובב פה

זה מהאלבום של ברי ורמי באנגלית, של ההרכב שהם קראו לו Foreign Affair.. עזבי, הוא לא זורם
אני מניח שהאלבום הכי זורם של ברי זה נגיעות.. אם לא, אז הכל או כלום.. היתר קצת יותר דורשי עיכול

המממ

New member
אם מקשיבים לדיסקים של ברי כמה פעמים

הם זורמים יפה מאוד
וזה מה שטוב בהם- שמתאהבים בהם תוך כדי שלומדים להכיר אותם (האין זו אהבה אמיתית?
).

המממ

New member
מועדון החולמים שיר יפהפה

וברוכה הבאה!
נראה לי שאת בתחילת דרכך הסחרופית, ולכן אמליץ לך להתחיל מההתחלה: הכל או כלום. השירים קליטים, לא כבדים ועם זאת איכותיים וטובים
במקביל, אני חושבת שכדאי לך להאזין לאלבום ההופעה 1,2 והאקוסטי. כך תתוודעי לעוד שירים של ברי וגם לכבדים שבהם- אבל באלבום ההופעה הגרסאות הרבה יותר קלות לעיכול. אחר כך אני חושבת שכדאי ללכת לפי סדר האלבומים. למרות שכאשר אני שמעתי לראשונה את סימנים של חולשה הייתי בהלם ולא שמעתי את כולו שוב בערך שנה... אז יש זמן
לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

מסכימה עם נועה בקשר ל"זרימה"../images/Emo3.gif

אחרי שמכירים את ברי פשוט אוהבים את הכל:) אבל אני דווקא חושבת שכדאי להתחיל עם "נגיעות". מלא בלהיטים ושירים קליטים.. אח"כ באמת לעבור לשאר הדסקים [סימנים!!!] ולא להיבהל:) התמכרות נעימה!!

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אין לי הרבה מה להוסיף על מה שאמרו פה. אני מסכימה עם נעה לגבי אלבום ההופעה. אני התאהבתי בברי דרכו

Elfangor

New member
ברוכה הבאה :)

אז הסדר, לדעתי, מהזורם ביותר ל"קשה" ביותר, אך עם זאת כל אחד מהם מומלץ בפני עצמו :) אלבום ההופעה- כל הלהיטים בגירסאות קופצניות וכייפיות, אני מכור לאלבומי הופעה בכלל ושל ברי בפרט ^_^ אקוסטי- גם כן בהופעות, אבך יותר רגוע ו"עמוק" נגיעות- הדיסק הכי קל לקליטה לדעתי הכל או כלום חם על הירח האחר- פה זה כבר ניהיה קשה יותר, פוליטי ועמוק 11א' סימנים של חולשה, את שני האחרונים צריך יותר סבלנות וכוח (אולי אפילו מעט כוח רצון) בשביל להקשיב להם במלואם יותר מפעם אחת, אח"כ כבר מתמכרים אליהם ואולי השירים הכי יפים של ברי באמת באים מהם, אחרי שמבינים אותם. כמובן שאל תשכחי דיסקים של פורטיס, שכולם חוץ מחצי אוטומטי מאוד קלילים וכייפים^^ ושוב- דיסק הופעה חובה!!!!! תישארי איתנו, מאיפה את? מה את? אני איתי מירושלים, נעים מאוד :)

ה-אלבום להתחיל איתו

ההופעה, כל שיר זורם בטירוף, כל שיר מצוין. אמנםאחד הלהיטים הגדולים (והשיר האהוב עלי של ברי באופן אישי) לא נמצא באלבום ההופעה הרגיל (אלא רק באקוסטי), אני מדבר על עבדים כמובן, אבל האלבום מצוין, שווה קניה! וברוכה הבאה כמובן

למעלה