שלום שלום

E R 4ever

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

אז ככה, נכון שלאחרונה לא הייתי פה ממש מבחינת הודעות אבל אני משתדלת להיכנס להתעדכן לפחות פעם ביום... ראיתי שפתחתם שרשורי פרקים של עונה 11... אני ממש בעד
חוצמזה, נחמד שאתם עונים לחדשים ולוותיקים כאחד ונותנים לחדשים הרגשה טובה. וגם... מחר בלילה אני טסה לניו יורק לשבועיים...
אני מקווה שתשמרו על הפורום יפה כמו שאתם שומרים. יכול להיות שאני אמצא לי איזה אינטרנט אי שם מעבר לים אז אני אכתוב לכם קצת, אבל זה לא בטוח... בקיצור, תמשיכו להיות ילדים טובים(
) כמו שאתם. ונתראה בקרוב
אגב, יש למישהו המלצה של מקום מעניין לבקר או מקום לקניית דברים מאגניבים קשורים לאי אר

nWkobi

New member
:-O וואו תהני!../images/Emo13.gif

רק שאלה...מי ישגיח פה בהעדרך?

DeepThoughts

New member
מקנאה בך עד עמקי נשמתי..

יש חנות של NBC, ההורים שלי היו שם שנה שעברה וקנו לי ספל של ER. יש שם מדי סקראבס כאלה, מחזיקי מפתחות ועוד מיליון דברים.. יקרים מאוד ד"א. אני רוצה להיות אדומה בהעדרך.. וגם אחרי זה

nWkobi

New member
../images/Emo45.gif מצטרף לשירה...

אני חושב שאת יודעת שזה מגיע לנו נופר..

lightanddark

New member
לא יודעת מה זה אדומה

אבל אני בהחלט ירוקה.... מקנאה!!!! אני גם רוצה!!!! תהני ואל תשכחי לחזור עם הרבה חוייות ותמונות

stavoonia

New member
אם את בניויורק...

לכי לסנטרל פארק, ולסופ נאצי מסיינפלד =]

nWkobi

New member
בהמשך...ולא לשכוח

את גראונד זירו,אמפייר סטייט בילדינג ופסל החירות....חנויות אני בטוח שלא חסרות

נועה167

New member
ואייייי

כיף לך!!! תהני המוןןןןןןן! [אני יודעת שיש חנות של NBC במרכז רוקפלר בניו יורק שיש שם דברים של אי אר!]

E R 4ever

New member
תודה תודה../images/Emo13.gif

אני כולה לא אהיה כאן שבוע וקצת ככה שלא צריך מישהו שישגיח או משהו כזה. ושירה, אני שוקלת את ההצעה שלך לא מאתמול, סמכי עליי
ואיפה החנות של NBC?

nWkobi

New member
אני מקווה

שתשקלי אותנו נכון....שקילה מוצלחת וטיול מהנה

E R 4ever

New member
חחח חבר'ה- לקרוא בטאגליינס איך

משרשרים...
ולגביי התוצאות
אני אודיע לכם כשאני אחזור. בינתיים אני סגורה על עצמי פחות או יותר. הדבר היחיד שגורם לזה להתעכב הוא שאני לא רוצה לבחור מישהו אחד שיהיה אדום והשני לא ואז יהיו כאן העלבויות וכאלה... אז נראה מה יהיה כשאני אחזור. בינתיים אני סוגרת את המחשב ועוד חצי שעה אני אהיה בדרכי לנתב"ג. תשמרו יפה על הפורום ואם יש איזשהי בעייה ממש דחופה תפנו להנהלת תפוז. ביי ביי

cherryblossom

New member
מחזקת את דבריך

זה אחד הפורומים הכי נוקשים בדיני שירשורים ונצל"שים.

למעלה