שלום שלום

AsafXLrod

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

מישהו יכול לעזור לי ? אני מחפש את המילים של Skazi.and.Big.Fishi.-.Hit.And.Run תודה ! ושנה טובה !!!

orberman

New member
היי אני אבי הmc

פיפול גאט ראדי רייט אנו היר וי גו גט אים היר אין יור פייס אנד גיו מי סום סאקזי ביג באסליין סייד און דה סאן הלו באדי וי אר רול אין הג'אפן ויש יו לייק דיס אין אקומביניישן רונג טינגס אין ניו יורק אנד לונדון אליפות העולם נאמבר ואן איצ'יבן גט אנד סאיי היט אנד ראן רייט צ'אנו צ'אנו סי פרי צ'ארט היט נאמבר ואן סקאזי ביג בייס ליין סהיי היט אנד ראן צ'ומפו פצ'ומבו פאן סאיי ניט אנד ראן רייט אנד טיס דצ'ומפו

אני יודעת!!!

היט אנד רן לה לה לה היט אנד רן לה לה לה לה לה לה ...... היט אנד רן לה לה לה היט אנד רן
מקווה שעזרתי נ.ב הכל בצחוק בנאדם

AsafXLrod

New member
לא ממש עזרתם לי אבל תודה בכל מקרה..

אני מחפש את המילים באנגלית האמיתיות לא מה שנראה לכם כמו.... הלינק שאל תמותי לי עכשיו שלח\ה היה יותר נורמלי.. אבל המשמו שאמר שהוא אבי רשם משהו אחר... אז לא משנה כבר.. אני אמשיך לחפש תודה !

EEEBBR

New member
לא יפה ככה לעשות את דנה עצובה

קח רק שדנה לא תהיה עצובה People get ready right´ya now here we come Gyal wine up your taste an a give me some Skazi and Big-Bass long side of me sound All over the globe we are ruling in Japan Hit you like Fists in a combination Run´tings in a NY and in a London "אליפות העולם" Number one Ichiban. Come and Say I HitnRun. Come and Say Hit and run

למעלה