שלום שלום

ilatan

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

חברה טובה שלי מעשנת כבר 4 חודשים... אני מאוד דואגת לה וכמובן הייתי רוצה לגרום לה להפסיק. הבעיה היא שגם אמא שלה מעשנת אז אני לא בטוחה כמה סיכוי יש לי... בכל אופן, חשבתי לעצמי אולי להדפיס לה חומר על כמה מסוכנות הסיגריות (ותמונות של ריאות של מעשנים ודברים כאלה) ולשים לה בתיבת דואר בעילום שם (כי לי היא לא כל כך רוצה להקשיב) מה אתם אומרים? אולי למישהו יש הצעות טובות יותר? אולי מישהו יספר לי איך הוא החליט שוא מפסיק לעשן? מה גרם לו להגיע להחלטה? בהמון המון המון תודה מראש

היי מתוקה../images/Emo24.gif

זה יפה שאת אוהבת את חברה שלך במידה כה רבה, עד כי את דואגת לשלומה,, אך אהבה היא גם היכולת לתת לזה שאתה אוהב את הזכות לבחור את הבחירות שלו בעצמו, מבלי בקש שישביע את רצונך ואת בחירותיך שלך... אם היא התחילה לעשן, זאת הבחירה שלה,, אם היא ממשיכה לאחר שניסית כמה וכמה פעמים להניע אותה מכך, הרי שזאת זכות הבחירה החופשית שלה... כל אדם מחליט את החלטותיו בזמנו החופשי, ורק אם ההחלטה להפסקת העישון תבוא מתוך רצונה החופשי זה יכול לעבוד... כל נסיון אחר לדעתי יביא אך ורק למצבים בהם יווצר או נתק או חיכוחים ביניכן... אם את באמת אוהבת אותה, תני לה את חופש זכות הבחירה שלה, ולמרות שזה קשה, תקבלי אותה ואת הדרך שלה בהבנה, כי זאת דרכה... באהבה..

bentlv

New member
פגישות

הייתי היום הפגישה והיה נהדר, החברה שם נותנים לי תחושה שהם מבינים אותי ואני לא לבד בסיפור הזה. מאוד מחזק אנחנו נפגשים בכל יום רביעי בשעה 19:00 למשך שעה, ברחוב בני אפרים 218 בתל-אביב באקדמיה למהנדסים. לבירורים ניתן לפנות לרוני – 052-3493561, [email protected]

למעלה