שלום שלום

ענת1986

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

מה המצב? שמחה לראות שהכל מתפקד כמו שצריך
. אני בינתיים תופחת בצבא (עליתי כבר שני קילו!!!), לומדת ובעוד כמה שבועות אסיים את הקורס...
בשורה לאוהבי השילוב בין אינפקטד לברי- כעת הם עובדים על גרסאות חדשות ל"אין קץ לילדות" ו"ניצוצות" (ע"פ 7 לילות). מעניין איך ייצא... ביי לבינתיים- וחג שמח!

israel1986

New member
../images/Emo13.gif

שלום ענת... מה קורה? אני מקווה שאת נהנית. בדיוק נכנסתי לפה כדי לכתוב על אינפקטד, ראיתי את זה גם ב-7 לילות. לדעתי זה לא טוב, אבל נחכה לשמוע את התוצאה.

israel1986

New member
הסורק שלי מקולקל

ובכל מקרה, זה מוזכר רק במשפט אחד לקראת הסוף. הכתבה היא על אינפקטד עצמם. לא מעניין במיוחד.

RYaniv

New member
אינפקטד דווקא כן מעניין

אניוואי, יש דיבורים על תאריך? ועל סיבוב הופעות בעקבות זה (אולי הייניקן ?) ?

yoavma

New member
hay anat

did you updated inthe news? shulhi won the compatition and he deserve the cd(la'autre), i sent you a meser but i can't enter to my nick right know because it is in hebrew i hope to fix the problem until tommorow

מתןפ

New member
אהלן ענת..

נהדר לראות אותך כאן.. אין קץ לילדות וניצוצות? אני מקווה שגם את שתי הגרסאות האלה הם לא יהרסו לי

ענת1986

New member
תחשוב על זה בצורה חיובית:

בזכות "יומולדת" עם אינפקטד רבים התחילו לשמוע את ברי (ולא רק ערסים!)... זה בטח יקרה עם הגרסאות החדשות, ובנוסף לברי יתחילו לשמוע גם את פורטיס

ענת1986

New member
תמיד תנסה להסתכל על הצד החיובי...

בכל דבר. ואם אין כזה- תיצור אחד לעצמך.

israel1986

New member
החכמת בצבא, הא? ../images/Emo13.gif

אני לא ממש מסכים עם הגישה הזאת, אבל לא נתווכח על זה.

אשף

New member
יש לה עוד הרבה ללמוד, היא לא

יודעת מה זה קמר"ש הלור"ל חור בהשכלה...

המממ

New member
ענת! ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שהכל טוב! גם אני קראתי על העניין עם אינפקטד בעיתון ואני מפחדת לשמוע את התוצאה!!! מילא יומולדת, שזה היה שיר לא מאוד מוכר... אבל קלאסיקות כמו ניצוצות ואין קץ לילדות? יש שירים שאסור לגעת בהם!!! אני הייתי יותר מרוצה עם ברי + פורטיס + אינפקטד היו מוציאים שיר חדש ומקורי יחדיו. זה היה יכול להיות הרבה יותר מעניין. אנחנו כל הזמן מתלוננים על גרסאות כיסוי ואין חידוש והכל... וברי גם עושה ככה...
אני בעד משהו שלא שמענו. שבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה