צופי וחורפני
New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif
אני בת 14 וחצי, מאד מתעניינת בגרפולוגיה. הייתי פה כמה פעמים וקראתי הודעות, ניתוחים וכל מיני דברים כאלה. לפני כמה חודשים התחלתי לשים לב לכל מיני דברים בכתיבה, ובמקום שתוך כדי שאני אכתוב דברים אני אשים לב אם כתבתי מילה עם או בלי שגיאות - אני מסתכלת על ההבדל בין האות הזאת לאות הזאת... ואני רצינית... בכל מקרה, הגרפוולוגיה ממש ממש מסקרנת אותי, ואולי אני אקח איזה קורס לזה בבגרותי, אבל נראה. בכל מקרה, כמה שאלות אם יורשה לי
דברים שמסקרנים אותי...: 1.שמתי לב שלרוב הבנות יש ז' שנראית כמו קשת למעלה, וזוית למטה. כאילו... כמו נגיד אף שפיצי מהפרופיל
אין לי דרך לתאר את זה... מה זה אומר? האם זה אומר משהו נשי? 2. אצלי הג' היא נראית בול כמו הז' הזאתי, אבל הפוך. כאילו, פרופיל של אף אבל בכיוון השני
מה ז-ה אומר? 3. אני מנקדת הרבה מילים בחולם, ובזמן האחרון אני עושה גם שורוק לפעמים... על מה זה מראה? לפעמים יוצא לי חולם כנקודה, לפעמים כקו (כשאני עושה את זה מהר) ולפעמים כעיגול ריק (חשוב לי להגיד כי שמעתי פעם שחולם כעיגול ריק זה אומר על שאיפות או משהו כזה) 4. יש לי פ' סופית קצת מוזרה. מה היא אומרת? כנ"ל לגבי הצ' סופית, מה זה אומר? אני יודעת שאם יש פ' סופית שיוצרת לב זה אומר שהוא טיפוס לבבי, אצלי הלב מתבטא (כך לפי ראית עיני) בצ' הסופית, האם זו אותה משמעות? 5. אני בנאדם לא מסודר... אני מנסה הרבה פעמים "לסדר" את הכתב שלי ולא כ"כ הולך לי, מה לעשות!? 6. כשאני כותבת במחברת זה יוצא לי כתב שונה לגמרי מהכתב שלי כשהוא על דף חלק. למה צריך להתיחס? 7. האם צריך להתייחס גם לכתב הדפוס שאני כותבת בו? יש לי הרבה שאלות אבל אני לא אשים את כולן כאן... אני מצרפת לפה קישור לניתוח כתב ידי מלפני חצי שנה בערך. אני בכוונה שמה אותו כדי שתבינו ת'דוגמאות שנתתי. ואם כבר מדברים, אז הכתב שלי משתנה ממש ממש מהר! 8. לתת לו לזרום כמו שהוא או לשנות ולנסות להחזיר כל פעם למה שהוא היה שבוע קודם? 9. האות ק' שלי בקובץ המצורף היא קו אחד מתעגל. בתקופה הזאתי הק' שלי כמעט לא כזאתי, היא נראית כמו ה' אבל מוארכת (כמו שהיא צריכה להראות...) 10. ואני יכולה מדי פעם (משו כמו כל חצי שנה-שנה...) לשים פה את כתב היד שלי לניתוח, למרות שכבר שמתי אותו? אשמח מאד לקבל תשובות מהירות על רוב השאלות (אם לא כולן) תודה מראש!!!
-רחלי-
אני בת 14 וחצי, מאד מתעניינת בגרפולוגיה. הייתי פה כמה פעמים וקראתי הודעות, ניתוחים וכל מיני דברים כאלה. לפני כמה חודשים התחלתי לשים לב לכל מיני דברים בכתיבה, ובמקום שתוך כדי שאני אכתוב דברים אני אשים לב אם כתבתי מילה עם או בלי שגיאות - אני מסתכלת על ההבדל בין האות הזאת לאות הזאת... ואני רצינית... בכל מקרה, הגרפוולוגיה ממש ממש מסקרנת אותי, ואולי אני אקח איזה קורס לזה בבגרותי, אבל נראה. בכל מקרה, כמה שאלות אם יורשה לי