שלום שלום

שלום שלום ../images/Emo13.gif

ובכן, אחרי הלחץ של איזה קורס ישבצו אותי, אני שמח להודיע שהתקבלתי לקורס הכי נחשק בטכני (בואו נגיד שהיו 230 חיילים במיונים, כ-200 מהם רצו אתה קורס הזה, 30 התקבלו) - קורס טכנאי דרג ד'! מה שאומר שאני הולך לתקן כרטיסים של...whatever
מטוסים, מכ"מים או כל מה שצה"ל ירצה שאני אתקן לו. אורך הקורס -5 שבועות נטו. אבל יש באמצע שבוע של אבטחה בבסיס שבו לא לומדים והשבוע לדוגמא אנחנו יוצאים למשימה כלשהיא שתימשך כשבוע (מה שאומר שאני לא יוצא שבת הבאה) ככה שעם כל השטויות שמסביב אני הולך להיות שם כחודשיים. בכל מקרה, כיף לי
.

שעומז

New member
הי מושמושון מה קורה?!

אוקיי גם אני נרגעתי קצת אחרי כמעט שסגרתי 28 בבסיס על שטויות למיניהן ויצאתי בגלל שהמפקדת שלי מחקה לי כמה פאקים מתוך התשעה... אז מה איתך אמיתיוש? אני שמחה שהגעת לתפקיד כזה נחשק ושאתה עושה כיף חיים בצבא, לא חשבתי שאתה כזה חכם, סליחה תן לי לתקן את עצמי כאילו כזה שמבין במחשבים
... סתם צוחקת...יום נעים ומקסים ואחלה של שבועות!!! מיכל

יש דברים נסתרים ../images/Emo13.gif

הם גם איתרו אותי כפוטנציאלי להיות מדריך בטכני...אבל אמרתי להם שאני לא רוצה (תנאים דפוקים) וגם ראו בי כמותאם לקצונה וגם לזה סירבתי (עוד 3 שנים בצבא? השתגעתם?!). ומיכל למה את עושה בעיות? לא מתאים לך...

שעומז

New member
קושקושון מרוב שלא הייתי בבית...

התגעגעתי גם לשטויות שלך!!! אבל תקשיב לי אחרי הכל אתה מה זה תרצה להיות קצין כי בתכ'לס זה קודם כל כבוד ואין דבר יותר משמח מלעשות למישהו אחר גיהנום אחרי שעשו את זה לך...ואז תסתובב בבסיס כמו טווס מנופח יענו קצין...אז תחשוב על זה טוב כי גם אני מותאמת לקצונה אבל אין לי מושג אם בא לי לעשות טירונות עוד פעם... ולגבי הבעיות? השתניתי הרבה מאז התיכון אם היית רואה את רשימת הפאקים שלי היית חוטף חום כוללים התחצפות לסגל, עישון סיגריה במטבח ולא בשעת טש, עישון סיגריה עם הטבח, דיבור עם הטבח, דיבור עם בנים שהם לא מהקורס שלי,הפקרת נשק, התעסקות בפאקים שלי בזמן שהיתי צריכה לבנות ציר ניווט, הפקרת תא (תחבושת אישית שהיא פק"ל..) בכיתת הטענה (היא הייתה כבדה לי בכיס...), דיברתי אחרי שעת טש, איחרתי למסדר בוקר, הגעתי למסדר לא מוכנה, דיברתי בפלאפון בזמן ארוחת צהריים והרשימה רק מתארכת... דבר איתי באיסי אני אביא לך את הרשימה המלאה...

מיכל...? מה נהייה ממך?

כל-כך קשה להיות חיילת ממושמעת? בקשר לקצונה. עם כל הכבוד שיש לי לקצינים בצה"ל (ויש לי) אני לא בונה על קריירה צבאית, משמע אני לא מתכוון לבזבז את זמני היקר עליו. את הכבוד שלי אני ארוויח מדברים שאני אוהב לעשות.

faith2

New member
|מזל טוב|

אמיתיוש מזל טופיק לך!!!!!!!!!!! תעשה חיים בצבא!!! ומיכלו'ש!.....בונא ילדה רעה מבית טוב......המשיכי לעשות להם בלאגן...

שעומז

New member
רותמוש אין לך מושג...

כמה אני מתסיסה את כולם על המפקדות ובכל זאת הן מתות עלי עובדה שעם כל הרשימה הזאת יצאתי שבת ומיום ראשון- רשימה חדשה!!! .רק שתדעי ששברתי שיאים וביום אחד היו לי שלושה פאקים גם התחצפות למפקדת שלי גם החזקתי את האפוד עם תחמושת חיה לא נכון וגם התעסקתי בפאקים במקום לבנות ציר ניווט וכל זה ביום אחד... ובקשר של קשה להיות חיילת ממושמעת?! לא קשה אבל כשכן הייתי חיילת טובה וממושמעת והייתי גם חנטרי"ת וגם פקליסטית במסע סיום טירונות וזה יענו כבוד אכלתי חרא והשאירו אותי שבת אז אמרתי לעצמי על הזין שלי אני לא הולכת להיות חנפנית וחיילת ממושמעת ומשם התחילו הבלאגנים... ואפילו המפקדת שלי עשתה שיחה ו"המליצה לי" להתאפס על עצמי" והמלצתי לה להיזדיין לי מהפנים והיא שיחררה אותי שבת ככה זה בצבא תדפוק את כולם ותצא מרוצה... לקח לחיים רותמקה...

אולי זה גם עניין של מזל :)

כי אני אישית קיבלתי עד כה בדיוק מה שרציתי וגאה להגיד שאני חייל למופת (בטכני יש משמעת גבוהה מאוד, הרבה חוקים קטנוניים ומעצבנים שמפילים המון חיילים). עד כה נרשמתי על זה שהלכתי בכביש בבסיס אבל זה היה ממש בהתחלה ובכלל הלכתי בשוליים. כנראה שאותו מפקד תורן החליט להבהיר לכולם את עמדת הבסיס לגבי הליכה על הכביש אז הוא רשם את כל מי שנשם באיזור. רק תיזהרי שלא תיפלי יום אחד על איזה מפקד מעוצבן, תגידי לו להזדיין לך מהפנים והוא ישלח אותך לכלא.

שעומז

New member
אז זהו שגם השטן שבמקרה...

אני קוראת לו המפקדת יעל קיבלה "תיזדייני לי מהפנים" אחד ולא קרה לי כלום וגם אם בסוף הם כן היו מחליטים להעמיד אותי למשפט צבאי לא הייתי מקבלת כלא אלא רק ריתוק לפלוגה שזה בית זונות כי זה ג' אחד גדול... אז ככה שאני לא מפסידה כי חברה שלי קראה לאחת הסמלות שהיא צפונבונית עם עור בהיר במיוחד שהוא כל הזמן ורוד בגלל החום (אנחנו בפלוגה קוראות לה פינקי...)ושיער בלונדיני , קיצור היא קראה לה אלי לוזון כשהיא דיברה עם אחת המפקדות והיא קיבלה על זה ריתוק של שבוע ביג פאקינג דיל אותנו מזיינים והיא נחה באוהל... המשך שבוע בקלאסו... מיכל

למעלה