שלום שלום שלום

i l a n n a

New member
שלום שלום שלום

בשעה טובה ומוצלחת התחברתי לאינטרנט מהיר (אולי אני האחרונה בארץ...) אז מהיום אני אמורה להיות הרבה יותר זמינה וכו'... חזרתי לתפקד בפורום (מקווה שיותר מבד"כ) אצלי הכל מעולה... מה אצלכם????????????? נשארו לי עוד 3 חודשים לשרת בצה"ל ואז... יש למישהו הצעות????????

newKiticat

New member
אני בדיוק התגייסתי היום!

חחח. מה שלומך מתוקה? מה אח"כ? את לא רוצה ללמוד משהו? או להכנס לתחום מסויים?

i l a n n a

New member
פרטים פרטים....

לאן? איפה? בתור מה? איזה תפקיד?????????????????????? ככה סתם לכתוב לי "בדיוק התגייסתי היום" לא עובר חלק... שקלתי אולי להמשיך לימודים של ג"ג כי אני ממש אוהבת את זה... וגם אמנות אני מחבבת... ואולי אפילו לשלב את זה בארכיטכטורה... נראה...

newKiticat

New member
אני מתגייסת לדו"צ

אני כנראה אשרת בקריה.... מתרגשת ומאושרת. אגב, אשמח אם תוכלי לספר קצת על הטירונות שלך.....

i l a n n a

New member
האמת? לא עשיתי טירונות מתנדבים

התגייסתי עם פרופיל תקין ובמהלך השירות אובחנתי כמתוקה. ראיתי כמה שרשורים לגבי התנדבות... (אני בטוחה שאם תשאלי את שוש היא תדריך אותך איך מוצאים אותם...) את גרה במרכז? כי אם לא לשרת בקריה יכול להיות מעיק (מנסיון, ואני גרה ליד חיפה... הנסיעה ברכבת היא לא חוויה.). ודרך אגב... לא נעים אחרי שנה וארבע לשאול... אבל מה זה דו"צ???

newKiticat

New member
דו"צ-דובר צהל.

נורא חשוב לי התפקיד הזה. ואני מוכנה לסוע עד הקריה כל יום בשבילו. ואני גרה באשקלון....

i l a n n a

New member
כל הכבוד... גאה בך!!!

שיהיה המון בהצלחה!!! והכי חשוב! אל תתני לאף אחד לרמוס אותך ותעשי מה שבראש שלך! גם ככה אין להם הרבה כלים "להעניש" אותך (עוד אזהרה, עוד נזיפה... למי אכפת!!! אין כלא...)

newKiticat

New member
האממ

לנו אמרו שזה סתם שמועה. שמתנדבים יכולים להגיע לכלא בדיוק כמו כולם. (רק שלא הבנתי איך זה יעבוד אם יש לי לינת בית+קל"ב)

למעלה