שלום שלום! עצירות!

שלום שלום! עצירות!

אז שלום לכם=] יש לי בעיית עצירות, ואני רוצה אולי משו שיגרום לי לאיזה שילשול פעם אחת חחח בעיית העצירות אצלי היא קבועה, מאז שאני קטנה פעם בשבועיים אני הולכת לשירותים, לפעמים, פעם בחודש לא יודעת מה לעשות עם זה כבר

טשטושה

New member
יקירה,

אין לי מושג עד כמה את מדייקת בתאור שאת מוסרת כאן בעניין העצירות שאת חווה, במידה ואתממש מדייק כשאת מדברת על עצירות למשך שבועיים או חודש, הרי שכל מילה שאכתוב כאן מעבר ל.. "מיד לרופא, מיד לבדיקות" תהיה בגדר חוסר אחריות מצידי. טפלי בעצמך, שבועיים לא להתרוקן זה אומר - שבועיים להחזיק בתוך הגוף את הפסולת שהגוף שלך לא זקוק לה ומבקש להפטר ממנה ואינו יכול - שבועיים שהפסולת הזו מתרקבת יחד - טוב, לא יכול לצאת מזה... לא להתעצל, לא להזניח -לגשת לגסרואנתרולוג, להבדק, ואם אז, את בוחרת לטפל בעצמך בדרך טבעית גשי לנטורופת באיזור מגורייך עם תוצאות הבדיקות - לגישה הטבעית יש הרבה דרכים לעזור אך תצטרכי להגיע מצויידת בבדיקות. הרגישי טוב, אל תחכי !!!

רינה17

New member
נגד עצירות

העצירות זה מצב לא בריא.משק המים בגוף שלך סובל מחסך, כנראה מאז היית ילדה קטנה. כדי להפסיק את מצב העצירות קודם כל עליך לשתות מים והרבה. אם את לא מסוגלת לשתות סתם ככה, אז תאכלי מאכלים שיגרמו לך לצמא, אבל את חייבת לשתות. חוץ משתיה רצוי לאכול הרבה ירקות כמו למשל סלט בייבי, סלט סלק (לבשל סלק, לחתוך אותו לפרוסות או לגרור על פומפיה ולתבל בדבש ומעט שמן זית ומיץ לימון), עגבניות מרוסקות מרוסקות ומיד אחרי זה מים קרים, גורמים לריצה קלה לשרותים. שזיפים מיובשים עוזרים מאוד במקרה עצירות, לשים בערב שזיף מיובש בקערית, לשפוך על זה מים רותחים ולהשאיר כל הלילה. בבוקר לאכול את השזיף ולשתות את המים. זה מאוד עוזר. פירות, תפוזים, מלונים, אבטיח, שזיפים ובכללי כל הפירות שמכילים הרבה מיץ. בהתחלה לאכול מעט מהמאכלים האלה וכל יום להוסיף עוד, תוך כמה ימים תחושי הקלה ואם תתמידי באכילת המאכלים האלה, לא תהיה לך עצירות.

למעלה