שלום , שלום : נמל ת"א
גיליתי את הפורום הזה אתמול ! איזה כיף. אנחנו מאוד אוהבים לאכול טוב...ואתמול נפלנו
היה לנו אורח מארצות הברית, ורצינו לקחת אותו לאכול איפה שהוא ליד הים. עשינו טעות והגענו לתל אביב (אנחנו גרים בהרצליה וכל פעם יש את ההתלבטות הזו האם להיכנס לת"א או לא...) אחרי פקקים מפרכים ביותר, הצלחנו למצוא את הכניסה החדשה והנכונה לנמל ת"א המתפתח, אחרי באמת הרבה זמן שלא היינו שם. בקיצור, to cut a long story short, הגענו לרחבה הגדולה שבה צמחו לאחרונה מסעדות חדשות. האמת, המיתון נראה משם והלאה - היה מפוצץ ! נראה כמו נמל יפו בימיו הטובים (לפני הרבה מאוד שנים). בכל מקרה, כמעט הכל היה מלא. רצינו לשבת ממש על המים, או יותר נכון על סף המים, והגענו מפה לשם למסעדת "פאפאגאיו" (רצינו בני הדייג והיה מלא). הייתה בעיני ממש נפילה. הם ממש מאכזבים. קודם כל רצינו יין. בקבוק קטן. בתפריט יש 3 יינות אדומים קטנים. הזמנו מרלו. אחרי כמה דקות הגיעה המלצרית ואמרה שאין אותו. הזמנו אחר, חיכינו שוב כמה דקות ואז הסתבר שבכלל אין בקבוקים קטנים במסעדה. עברנו לתפריט האוכל- איזה מחירים ! גם במסעדות יוקרה לא לוקחים כאלה מחירים. כל הסלטים עולים בין 50-60 ש"ח ! הפסטות, היו באותם המחירים. ובתור מסעדה שמתמחה בפסטה, קשה להגיד שהם כל כך מומחים... איכשהו הם הצליחו לפספס בכל מנות הפסטות שקיבלנו. היה ממש סתם. יקר, בלי תמורה, משאיר אותך עם תחושה מרומה בסוף הארוחה. בקיצור, נראה כמו מלכודת תיירים טיפוסית וחבל, ממש חבל, שנפלנו בה. (אני מצטערת שהגיחה הראשונה שלי לפורום הייתה ביקורתית, אני גם יודעת ואוהבת מאוד לפרגן
גיליתי את הפורום הזה אתמול ! איזה כיף. אנחנו מאוד אוהבים לאכול טוב...ואתמול נפלנו