שלום שלום לכם... קוראים לי רן...ואני אשמח להצטרף... לפורום של הגדולה מכ-ו-ל-םםםם
B BaBa LiVe New member 23/11/02 #1 שלום שלום לכם... קוראים לי רן...ואני אשמח להצטרף... לפורום של הגדולה מכ-ו-ל-םםםם
U UnderLittleJunkie New member 23/11/02 #2 ../images/Emo39.gif../images/Emo187.gifברוכה בבאה רן ../images/Emo183.gif אולי אתה זה שיציל את הפורום ממות טוטאלי!
../images/Emo39.gif../images/Emo187.gifברוכה בבאה רן ../images/Emo183.gif אולי אתה זה שיציל את הפורום ממות טוטאלי!
A AlanisJunkie New member 24/11/02 #4 ברוך הבא! ודן, באמת מרגישים שהיית חסר. רק חזרת הפורום מתחיל להשתקם. ותודה גם לרוית, שמחזיקה את הפורום הזה בימים שאני לא כאן כמו גדולה!!! מחר, יום ראשון, אני מתחיל קורס, ושוב אני לא אהיה בבית... בכל מקרה, דן ורוית, אתם גדולים!
ברוך הבא! ודן, באמת מרגישים שהיית חסר. רק חזרת הפורום מתחיל להשתקם. ותודה גם לרוית, שמחזיקה את הפורום הזה בימים שאני לא כאן כמו גדולה!!! מחר, יום ראשון, אני מתחיל קורס, ושוב אני לא אהיה בבית... בכל מקרה, דן ורוית, אתם גדולים!
U UnderLittleJunkie New member 24/11/02 #5 תודהההה רבההה יוסייייי למה אתה לא מתחבר לאי סי קקה יותר?????