שלום שלום לכולם!

black buttercup

New member
שלום שלום לכולם!

אני חדשה בפורום אבל מעריצה שרוטה של היהודים בכל ליבי ונישמתי. לא הייתי בהופעות רבות (תקציב, יש אנשים עניים בארץ) אבל יש לי את 3 הדיסקים וכמובן שאני מכירה את כל השירים בעל פה. רציתי רק לדעת, כדי להכיר אותכם יותר טוב: בני כמה אתם? למה אתם אוהבים את היהודים? איזה שיר שלהם אתם הכי אוהבים ולמה? אני יודעת שהשאלות נשמעות כמו מתוך הבגרות או משהו אבל אני פשוט רוצה לדעת עם איזה סוג מעריצים אני מדברת. לצורך התחלה אני אענה בעצמי. 1) אני כמעט בת 17. 2) התחלתי לשמוע אותם לפני 3 שנים, כששמעתי את "מציאות נפרדת" אצל חברה שלי, התאהבתי בקול של אורית ובתוכםן השירים שבישבילי פתחו לי צוהר וגרמו לי יותר להבין את עצמי, הרבה שירים שלהם לפעמים נראים לי כאילו נכתבו עליי. אני מאוד מחוברת למסרים שלהם, שהם הרבה יותר עמוקים וחזקים ממה שרוב המבקרים ואפילו המעריצים מבינים. 3) יש כמה כמובן. השירים שהיא ריגשו אותי הם: מלחמה שקטה (הנוסח המלא) ממציאות נפרדת. לעוף מהיהודים. אמן מפחד מוות. מקווה שתקבלו אותי.

yuli c

New member
שלום שלום!

קודם כל wellcom!!! מקווה שתהני בפורום... אני יעל בת 18 מגבעתיים. התחלתי לאהוב את היהודים מ"רוק עצמאות" 2000 הלכתי עם חברה שלי וידיד לראות את אביב גפן וממש התאהבתי בלהקה מאז הייתי הופעות קניתי תדיסקים ובהחלט בעיקר התחברתי למוסיקה פחות למילים. אני חושבת שהם עושים הארד רוק ברמה. לאורית יש קול מדהים ובהחלט אהבתי תמוזיקה שלהם... בקשר לשירים יש המון שירים שאני אוהבת... אז זהו...

שלום לך ../images/Emo24.gifי

אני רוני...בת 15 עוד מאט... למה אני אוהבת את היהודים.. פשוט כי הם יש להם את השירים שהם רוק..שזה לא יותר מדי חזק...אבל לא חלש.. והשירים השקטים...אם הקול של אורית..או של תום..פשוט יוצא טוב..
ו...לא דעת פשוט..מתאים לי..
ואיזה שיר...ליפעמים..מאז ומתמיד..ולעופ...הקול של תום..שהוא צועק שם...ובחלק שהוא אם קול יותר שקט..ובקטע האחרון שהוא צועק.. פשוט..רררררר... וזהו.. ברוכה הבאה... ממני רוני

שאאאאאאלום../images/Emo8.gif

אני..ממממ..אני ליאורי
אממ..אני בת 14 וחצי (אני חושבת שזה וחצי..
לא בטוחה :)) למה אני אוהבת את היהודים
(שאלה סתומה) כי.. אני ממש אוהבת את המוזיקה, יש יחסית הרבה שירים גם שאני נקשרת אליהם מבחינת המילים- אבל ת'מוזיקה אני ממש אוהבת
שירים שאני אוהבת? יש מיליוןןןןןןןןןןןןן: עידן האלוהים, לפעמים, גניבה, oh lord, אמן, מחפש תשובה, בסוף תבכו, פעמון מלחמה, מקום אחר המאה העשרים.........והרשימה עוד ארוכההההה
מקווה שתאהבי את הפורום
ליאורי

RiNaTiT

New member
שלום שלום לך............ ../images/Emo140.gif

אני רינתי ואני בת 16 וחצי....
אממ....אני אוהבת את היהודים נורא כי אני ממש מתחברת לשירים שלהם, וגם כי אני נורא נורא אוהבת את טיטי ואת הקול שלה ואיך שהיא ניראית בכלליות.....
התחלתי לאהוב אותם בערך לפני שנתיים וחצי, בסוף ח' תחילת ט' בערך... ויש פווווווול שירים שאני אוהבת שלהם, אבל בעיקר את קח אותי, המאה העשרים, פעמון מילחמה, מילחמה שקטה, הימים שלנו, ועוד.....
מקווה שתהני פה בפורום שלנו!!!
כשלאל נימאס הוא פשוט מחייך....וחותך!!
Rinati

שלום../images/Emo140.gif

היי אני גם הצתרפתי לא מזמן.. :) אוקי אני בת 13 וחצי מאילת אני התחלתי לשמוע אותם משנת 96 אני שומעת אותם ממזמן.. בזכות אח שלי בהתחלה זה בגלל שאני אהבתי את השירים ואת הקול שלהם אבל כשהתחלתי להתבגר.. [קצת] אז לא יודעת הם פשוט נכנסו לי לנשמה והבנתי שהם שרים על ההווה ועל המציאות[כגון מציאות נפרדת..] לא קשור.. :) אבל כשאני שומעת אותם עוברת בי צמרמורת כל פעם מחדש ולאט לאט אני מתחילה להבין על מה הם מדברים [כבר סיימתי להבין] וזהו... :) בתמונה korn

למעלה