שלום שלום לכולם

MadonnaFan

New member
שלום שלום לכולם../images/Emo13.gif

אני מעיין- רואה, שומעת ויודעת (לתשומת לב מוריה. מ.ש.ט זה מוריה נכון?), אבל לא משתתפת בד"כ מפאת חוסר זמן. אני חובבת רמ"ד, ומנהלת את פורום מדונה- זו הסיבה שתאלצו לסבול אותי כבייביסיטר בימים הקרובים, בהם סייבר ירחץ לו במימי ים המלח. אז נעים להכיר
שלכם- מעיין

מ.ש.ט

New member
כן מעיין

ולשם שלי אולי יש קשר למ.ש.ט אבל אני רק חולת מ.ש.ט (וגרבילים)!

כן כן כן רצית להגיד משהו? *המום*

עוד משהו? *המום יותר* אז פה גמרנו? טוב הכרות נחמדה לפי מה שאני ראיתי בזמני כאן ה"לא משתתפת בדך כלל מפאת חוזר זמן" הוא "לא כותבת בכלל" לא ראיתי אותך בכלל כותבת פה וכפי שמישהו מפה הראה לי אני הייתי מהימים הראשונים של הפורום בערך מדף 5 6 התחלתי לכתוב ככה שאולי כתבת לפני אבל לא שאני יודע ושיהיה לסייבר כיף בים המלח (אישית? בלעט!) אבל לא חובה שכל יום כל יומיים יהיה פה המנהל של הפורום דרך אגב ושמך מעיין? נשואה?

MadonnaFan

New member
אממ,

למען האמת כתבתי פה לתקופה מסוימת בניק אחר ואני לא מעוניינת להזדהות מסיבות, אר, אישיות.
אבל אני כמעט תמיד נכנסת לקרוא. שמי בישראל מעיין, תאורטית אני נשואה אבל עזוב, זה סיפור אינפנטילי לגמרי.
אני בת 14 (אר, מתעקשת להגיד כמעט 15), חובבת פנטסיה, קריאה בכלליות, כתיבה, מוסיקה, מדונה וריקודים ועוד. ואם מישהו מעוניין הוא יכול לדבור עמדי באייסיקיו 132865553. אשמח אם גם אתה תציג לי את עצמך

כפי שהבנתי את קרובה למוריה לא?

אם כן פשוט שאלי אותה לגבי וגם אני הייתי פה בשם אחר פעם בשלושה שמות ליתר דיוק וזה לא חשוב פרטים לגבי אני נכנס מדי פעם לרוב כמעט כל יום לפעמיים לא שמי בישראל ובעולם "אלוהים" תאורטית אני בודד כמו שאני צריך להיות אני בן (או בת זה תלוי מאוד לא הבנתי עדיין את מיני) העולם (כמה שזה לא יהיה זה הרבה זמן) חובב כל דבר קיים (כן כל דבר חוץ מספורט!) בערך כמוך ריקודים (בכל מיני תחפושות ועורות שונים שלא יזהו אותי) מוזיקה כן אני שומע ולא מעט בכלל קריאה? לא יודע אני לא ממש חובב קריאה אבל קורא מלא (אני בדיוק מסיים ספר של 992 עמודים) "ואם מישהו מעוניין הוא יכול לדבור עמדי באייסיקיו"??????? מה?????? משוגעת אחת! דבור זאת לא מילה! אני לא זוכר שאי פעם דיברו בה! עמדי זאת לא מילה ואף אחד לא חשב עליה מעולם! חוץ מימני אבל זה לא נשמע טוב! וזה ממש לא יפה שאת גיזענית כזאת! רק אם מישהו רוצה? ומה אם נערות? הם לא יכולות? אסור להן? תתבישי לך! אם יש לסבית והיא חמה עליך? אז? הא? לא יפה! ואני לא מאמין גם עכשיו שאת שמחה בכלל שהצגתי את עצמי

La Gamba

New member
אממ.... מהימים הראשונים?

האם אתה מוכן להראות לי קישור כלשהןו המוכיח שכך היה? לא נראה לי. וכאחד שהיה כאן מהדף הראשון (או השני), והיה גם בפורום המקורי, יש לי הרגשה שאתה לא יודע בדיוק מה זה ארכיון... אלא אם היה לך ניק אחר...

כן גמבה יקר היה לי נייק אחר

ברור ואלון החבר הזה שלך הקטן הזה מקרית גת (בן דודה שלי) הראה לי שאני כבר מאז הדף ה6 5 של הפורום ככה שאני לא מתווכח איתו כמו שלא איתך פשוט הוא לא ידע שזה אני בהתחלה

La Gamba

New member
אממ....

מעניין איך שהגדרת אותו.... ומותר לי לשאול מה הניק הזה? שכן אני די דורש הוכחות, לתואר "מראשוני הפורום" יש חשיבות נכבדה.

La Gamba

New member
סתם ניחוש...

האם היית ערפד 1 וסקובידו לוחם החירות?

אתה מנחש או קובע?

ולא אין שום דבר למי שהיה בתחילת הפורום אני זוכר שלא היה לי ממש פורום להיות בו ולרוב סתם הייתי בצ´ט פה ושם עד שראיתי "רומח הדרקון" אם סימן של חדש לידו מייד נכנסתי ומאז אני פה אלון החבר הקטן שלך יגיד לך את זה כבר אם תרצה או לא

SaberTooth

New member
החתול בלע לכם את הלשון../images/Emo35.gif

בזמן שרחצתי לי במימי ים המלח, חשבתי לעצמי על איך כשאני אחזור אני אצטרך לקרוא המון עמודי ארכיון, עכשיו חזרתי ואני רואה רק עמוד אחד של הודעות חדשות. מה קרה, אנשים, החתול בלע לכם את הלשון

arifell

New member
אני אישית החלטתי לא להגיב לסקובי דו

בגלגוליו החדשים...מאחר והוא מופיע בכל שרשור, אז...

אתה שונא אותי או משהו כזה?

עכשיו אתה אומר שאסור לי לענות או להגיב? או ליתר דיוק עדיף שאני יצא ולא יכתוב יותר? בעינייך זה ככה? אתה רוצה שאני יפרוש מפה? רק תגיד

למעלה