שלום שלום לכולםםם

anshell

New member
שלום שלום לכולםםם../images/Emo98.gif

מה העניינים איתכם?אני פסדר גמור,וחייבת לכם התנצלות שלא ראיתם אותי בימים האחרונים,אבל בשבוע האחרון או אולי אפילו בשבועיים האחרונים,יש לי את התחושה שאני צריכה קצת שקט בראש,קצת לא לדבר עם אנשים,קצת להתנתק מהכל,לא יכולה להסביר,אבל זה מין ימים כאלו שבא לי שקט בראש,ורצוי לא במדינה הזו....אני בטוחה שאתם מבינים אותי.... אז תסלחו לי אם אני נעלמת לקצת,ואם אני לא מיתקשרת,זה לא בגלל שאני לא אוהבת אתכם,אני חולה עליכם.....וזה יעבור לי אוטוטוטוטו.... אז לבנתיים,תשמרו על עצמכם (לפחות עד שאני אחזור לעצמי),ושיהיה לכם אחלה של סופ"ש,ולא לשכוח לעודד את המכביסטים היום במשחק נגד ווארצלאב פולין! צהווווובבבב עולההההה צהוווב עולללה עולללה,צהוווב זה מכבייי ,צהווובבב עולללה עולללה... יאללה בייייי שבת שלום אנשלית

TWEETY =^.^=

New member
אנשליקה ../images/Emo24.gif

תגידי,,,,,,,התחלקת על בננה?????? מה זה כל ההתנצלויות וההסברים האלו???????? זה סופר טיבעי, ועל כולנו עובר מצב רוח כזה בזמן זה או אחר - אז יאללה כנסי לפוך חם, עם מוזיקה אינדיאנית ושימי
על העולם, רק לפני שימי
כי די מסוכן היום
ולסיום אני שולחת לך,,,,,המממממ לחצי פה להפתעה. יום נפלא לך ולכולנו

יאיר5

New member
אנשלית יקרה../images/Emo39.gif

מה שלומך נשמה יקרה??? באמת לא דיברנו כמה ימים.ואני מאוד מקווה שהכל בסדר אצלך ושאת מרגישה טוב.ותחזרי לעצמך מהר כי אני מתגעגע אליך(מאוד). תיארתי לעצמי שמשהו כזה עובר עליך אז לא רציתי להפריע ולהתקשר. אנשלית מתוקה את נשמה טובה ואוהבת ו............. תרגישי טוב שתהיה לך שבת שלום ואם תרצי לדבר או משהו אחר אל תשכחי שאני כאן ותמיד אני יהיה כאן אם תצטרכי אותי. קבלי
חם ואוהב ולהתראות בנתיים. יאיר

מז´תומרת אין אייקון של מסמיקה ?

ומה עם
אייקון מאוד חמוד ומסמיק... שתהיה לך שבת נפלאה נשמה, אמיר.

TWEETY =^.^=

New member
אויש נו , המתוקון הזה מדושן מנחת לא

ואני חולהההההה עליו
הוא כזה שמנמנמון ומתוק.
שבת מחוייכת ומושלגת - אח יש לכם??? כזה עם עצים כמו של פעם?? אם כן הכי כייפפפפ זה לשבת מול האח, לראות את השלג בחוץ ולשתות מרק עוף כמו של סבתא לא?
בבייייי
של

tiger

New member
אנשלית:אין היתנצלויות ולא מקובל עלי

את לא הולכת ולא נעלמת לשום מקום.מה הולך כאן היום?מה אני צריך לירדוף אחרי כולם כמו גננת?סתם.אבל אנשלית תרגישי רק טוב.כמה שכבר אפשר בעולם הזה שלנו יו נוו.תעשי מה שאת צריכה.את יודעת הכי טוב מה זה.אנחנו כאן. t

אהלן אנשל../images/Emo24.gif

כיף לראות אותך שוב. ומה את אומרת - הראנו לפולנים האלה מאיפה משתין ה-
... שתהיה לך שבת נפלאה, אמיר.

למעלה