שלום שלום כולם

שלום שלום כולם

בחורפים האחרונים יש לי בעיה מוזרה קצת של כפות ידיים/רגליים קפואות. אם יצאתי לשניה וחצי החוצה לוקח לי בערך 2-3 שעות להתחמם מחדש, לא חשוב כמה מקלחות חמות אני עושה, כמה זמן אני שמה את הידיים על ההסקה, וכמה עבות הגרביים שאני לובשת. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אני מדגישה שוב - לא מדובר בקור כללי, רק כפות הידיים והרגליים. רעיון? עצה? מישהו? תודה מראש!

מהזוית ההומאופתית-

קשה לדעת למה זה קורה ללא פרטים נוספים עליך ועל חייך. אפילו בת כמה את איננו יודעים. ברור שזו איזושהיא בעיה של זרימה בגוף. למה היא נעצרה, למה יש תקיעות-כל מטפל בכל גישה יכול לענות על זה מזוית המומחיות שלו אבל רק לאחר קבלת אינפורמציה ממך. כהומאופתית אני מקבלת את האינפרמציה בראיון אישי שאורך כשעה, ורק אז אני יכולה להבין למה זה התחיל ולמה לקשר את זה. כשאני מבינה, אני מבהירה את הנקודות הללו גם למטופל. בברכה עירית

chcago

New member
גם לי יש את זה.

יכול להיות שזה בעיה בלחץ הדם\קצב חילוף דם? כשאני מתרחץ במים חמים אז הבעיה נפתרת לזמן מה וידיי אדומות, מעניין מה זה.

מאיר72

New member
מה שאתה מתאר

נשמע כמו חולשה של ה YANG הכללי. ע"י חיזוקו (צמחים, דיקור, מוקסה) זה אמור לעבור. מה שאתה יכול לעשות לבד בבית זה, לקחת בקבוק חם ולשים את זה על הבטן (שמרכז הבקבוק יהיה על הטבור), כמו כן לכסות טוב טוב את אזור הכליות), כל זה תקף אם אתה גבר, במידה ואתה אישה צריך לבדוק באיזה שלב אתה של המחזור (לא ממולץ לעשות את זה יומים/שלושה לפני המחזור ובזמן המחזור - גורם לשיטפון קל)

למעלה