שלום שלום... התגעגתי.....

שלום שלום... התגעגתי.....

כן,נעלמתי... אבל בעצם אני תמיד פה.... מקווה לראות את כולכם בהופעה הקרובה.... קראתי היום בבוקר בעיתון שיד ראיון/תוכנית עם עמיר .... אבל שכחתי באיזה שעה ובאיזה ערוץ זה..... נראה לי דוקוסלב, יכול להיות? וסתם משהו קטן..... אני לא יודעת אם שמתם לב אבל שבוע שעבר היה בעיתון גלובס מיני ראיונות עם ה"מנהיגים לעתיד" ושציפי ליבני נשאלה איזה אמנים היא אוהבת לשמוע, נחשו מי??? שיהיה המשך שבוע מקסים לכלום!!!!

כן..לפי מה ששמעתי יש רעיון עם עמיר אבל

זה רק למי שיש הוט ..ולפי מה ששמעתי זה בבידור ישראלי..אבל לא בטוח .דוקוסלב..

odery

New member
ציפי לבני לא מרגשת זה חלק מהפוזות שלה

להיות ראש ממשלה של כ ו ל ם. אם מרדכי בן דוד היה מביא לה קולות היא הייתה מזמזמת אותו באדיקות...

הגורר 98

New member
למה לזלזל בלבני

אני אישית חושב שזה כבוד לעמיר שהיא אוהבת תמוזיקה האלוהית שלו היא מאד כריזמתית אינטלגנטית משכילה מאד ויש לה אפילו נוכחות אירופית וזה מאד חשוב ומה רע עם היא שרה תשירים של הצדיק אני לא מזלזל בציפי אולי היא עוד תפתיע בדואת עם הצדיק נב אוהב אותך מהשמיעה הראשונה צדיק

הגורר 98

New member
כל הכבוד העיקר להיות בן אדם

אה וסליחה זה ביום כיפור אנחנו מבקשים סליחה לא עשית או עשיתה שום דבר רע בסך הכל הערה נמהרת לא נורא ובאמת טוב שיש לנו עוד פוליטיקאים מהסוג של ליבני והיא מעריצה של הצדיק אז מה רע זה מצויין כן יירבו נב אוהב אותך מהשמיעה הראשונה צדיק

לגורר

נראלי שאתה קצת מתבלבל יקירי. זה כבוד בשבילה לשמוע עמיר ולא כבוד לעמיר שהיא שומעת אותו. ועכשיו סתם שאלה איך נראלך היא מתמודדת עם המילים של הכל עד לכאן? או בכלל עם המהות של הדיסק הזה? זיוף,שקר,צביעות...

הגורר 98

New member
יוגב אחי בשביל כבוד צריך לעבוד אומרים

אני קצת איחרתי עם התגובה אבל כל עקבה לטובה תראה מה התפתח מאז ליבני יותר ימנית ממיק טייסון אחי והיא אומרת לאנשים תאמת בפנים בלי פולי שטייק ובטח שהיא רוצה שגלעד שליט ישוחרר אבל היא מציאותית ומבינה שכרגע זה לא אפשרי אז מה רע שיש לנו סוף כל סוף מישהי שמדברת אמת וכשייתנו לה לעבוד אתה אחי גם תעשה לה כבוד מיל של הגורר וברק חוץ מהשם לא מעניין הוא יותר מתאים למה שכתבתה על ליבני בהקשר לשיר יצא לי לראות אותו בתור חייל אז אני יודע אין יותר טוב ממראה עניים ואני לא מייצג אף אחד פשוט מת על האמת והצדק זהו שיהיה לכולם שבוע טוב גם לברק

נשמה שלי יש לי שאלה אחת אליך.

אנחנו חיים באותה מדינה? כי אם כן היא הפוליטקאית אחת הצבועות שיש. היא תקדם את עצמה ואת האינטרסים שלה. היא סתם עוד פוליטקאית מן המניין לא ראיתי בה שומדבר אמיתי. למשל דוגמא, איך אתה יכול להגיד אמיתית וכל זה שהיא פתחה את הפה על אולמרט רק אחרי שהוא ירד כבר לקרשים איך? היא הרי לא הפסיקה ללקק לו. היא התחילה לבקר את המדיניות שלו רק אחרי המלחמה,אחרי עניין גלעד שליט ואחרי כל הבלאגנים שהיו מסביבו אז אין בה שום אמת. סתם עוד אחת שמקבלת כסף ממיטב כספנו על כלום.

הגורר 98

New member
בוקר טוב לך יוגב אחי

יוגב אחי אתה מכיר תשיר יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שניראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל אני באמת ובתמים לא מכיר את כל ההיסטוריה של ליבני ולא מתכוון לפשפש בעברה יש לה לפי דעתי נתוני פתיחה מצוינים בתור פוליטיקאית וזה שלפי מה שאתה אומר היא זיגזגה בעניין אולמרט יכול להיות אולי היא התעוררה קצת מאוחר אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא זה הפוליטיקה זה לא חדש ובפוליטיקה אין מושלם שכח מזה עם כל מה שאתה חושב עליה שתדע לך שבתור שרת חוץ היא עושה עבודה טובה ולפי דעתי אני הייתי נותן לה צאנס ויש פתגם שאומר אין צדיק ולא יחטא אה וכסף זו המגפה האמיתית של המאה עשרים רוב הצרות זה בגלל הכסף ועם יוצא לך להחזיק ביד שטר של 20 שח תקרא מה כתוב עליו זה מעניין ובע/ה יהיה טוב אחינו העיקר ה/ איתנו שיהיה יום טוב

לא הייתי רוצה לראות אותה מכהנת בתור

הראש ממשלה הבא אבל יש משהו במה שאתה אומר .

הגורר 98

New member
רק בשבילך יוגב אחי

ברק יעשה ברדק מביבי מיציתי וללבני ציפיתי

למעלה