שלום שלום, אני חדש פה

mike v

New member
שלום שלום, אני חדש פה

אני ידעתי שיש את הפורום הזה כמה זמן אבל אני לא ממש שומע ג'ז, חוץ מג'מירוקוואי מאז שאני בן 11 אפילו פחות נראה, הדג נחש, למרות שהם לא ממש פאנק וג'ורסיק 5 נחשב פאנק??? אני מקווה שאני אלמד יותר כי המוזיקה היא אכן אחת הטובות.

Kaplan3

New member
קודם כל ברוך הבא לפורום,

הלהקה ג'מירוקוואי לא ממש נחשבים ג'אז, יש להם המון השפעות מהכיוון הג'אזי אבל הם די מוגדרים כFאנק רוק, שהוא. יש להם גם צד חזק של דיסקו כשחושבים על זה. לדג נחש יש חומר שהוא לגמרי Fאנק, אז אל תתבייש להגיד שאתה אוהב אותם, אני אישית שומע אותם הרבה ואוהב לא פחות
בקשר לג'ראסיק 5, בעיקרון הם היפ הופ, לא Fאנק. אתה תוכל לשמוע אצלהם סימפולים וכל מיני דברים שאכן מושפעים מFאנק, אבל בגדול הם ראפ(עוד בתקופה שראפ היה ראפ) שגם אפשר לקרוא לזה היפ הופ. זהו, מקווה שהבהרתי את העניינים.

mike v

New member
לא מתבייש בכלל שאני שומע את הדג נחש

יש לי את כל הדיסקים שלהם ואני זוכר את כל השירים שלהם בעל פה, אחת הלהקות האהובות עליי. ובהודעה התכוונתי לפאנק, לא לג'ז, לא יודע למה בכל כתבתי את זה.

שבלוז

New member
ברוך הבא. כן יש בפורום

הרבה אנפורמציה , לאחרונה ההנהלה עשתה צעד ועזבה אחרי שבנו פה משהו לא רע, אז מי שנשאר פה זה כמה כאלו שנאחזים אז אם בא לך תצטרף אלינו כי פה מדברים על מוזיקה טובה בכייף ואנחנו בשלבי התאוששות.

למעלה